Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
05-07-2018
Honda CB Day en NSC Week 2018



Honda CB Day en NSC Week 2018

In opvolging van de Honda Adventure Week eerder dit jaar, waarbij alle topmodellen uit het populaire Adventure segment een week lang centraal stonden, kondigt Honda nu de Neo Sports Café Week aan. In de week van 11 t/m 17 juni 2018 staan met name de nieuwe CB’s uit de Honda Neo Sport Cafe familie in de spotlight. 


NSC Week
Tijdens deze campagneweek staan alle motoren uit het Honda Naked segment centraal, met de focus op de nieuwe CB familie. Deze modelrange heeft een rijke historie met een aantal onmiskenbare iconen achter zijn naam. Denk aan de allereerste Honda CB92 uit 1959, de Black Bomber, de verschillende ‘Four’s, Bol D’or Editie of de Hornet. In 2018 werd de CB familie van Honda verder uitgebreid en compleet vernieuwd onder de Neo Sports Cafe filosofie, met een nieuwe CB125R, CB300R en CB1000R.

Gedurende de Honda NSC week, van 11 t/m 17 juni 2018, staan alle demo motoren bij de dealers klaar om een proefrit te maken. Daarnaast zijn er vele aantrekkelijke promoties op de hele Honda line-up EN kun je een ‘entreesticker’ afhalen om gratis de Honda CB Day te bezoeken. Kijk hier voor een dealer in de buurt en plan snel een afspraak.


CB Day
Op zaterdag 7 juli aanstaande organiseert Honda Benelux een allereerste editie van de CB Day. Een eendaags gratis motor festival van 10:00 – 18:00 uur, op het Zaha Hadidplein in Antwerpen. Een gave, industriële, Neo Sports Café locatie met op het programma onder andere;
  • Een rondrit door en uitzichtpunt over de Haven van Antwerpen
  • WSBK Race op een groot scherm
  • Gratis Barbershop
  • Gratis Photobooth
  • Verschillende foodtrucks
  • Diverse artiesten
  • Expositie van een live CB tijdlijn, met daarop zoveel mogelijk iconische modellen zoals hierboven beschreven (heb jij zo’n mooie icoon staan en wil je hem tentoonstellen, neem dan gerust contact met ons op!)
  • Een Honda goodie voor iedereen met de CB Week sticker op de motor
  • En nog veel meer
Kijk snel op onze speciale actiewebsite om meer te weten.

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Chief" betekent: 1200CC zijklep v-twin motorfiets van het merk Indian, die vanaf de introductie in de herfst van 1921 immens populair is geweest onder de gemotoriseerde politie in de Verenigde Staten, met name in New York City. De Chief is een grote uitvoering van het sinds 19x2 bestaande model, de Indian Scout. Tot 1936 had aartsrivaal Harley-Davidson geen model dat zich qua snelheid kon meten met de Chief, maar met de komst van het type EL , een1000cc v-twin kopklepmotorfiets, bekend geworden onder de naam Knucklehead, revancheerde Harley-Davidson zich in dat jaar. De Chief onderging diverse gedaanteverwisselingen en deze robuuste en snelle motorfiets werd gemaakt tot de fabriek, gevestigd in Springfield, Massachussets, in 1953 ten onder ging. De laatste partij Chiefs werd geleverd aan de New Yorkse politie.
© 2000 - 2024 Motoroccasion