Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
20-01-2020
Honda presenteert nieuwe 2020 motoren tijdens MOTORbeurs Utrecht



Na afwezigheid van enkele jaren zal Honda Benelux opnieuw aanwezig zijn tijdens de 36e editie van de MOTORbeurs in Utrecht, van 20 t/m 23 februari 2020. Honda stelt er zijn nieuwe 2020 line-up voor aan het Nederlandse publiek.

De MOTORbeurs Utrecht staat al jaren bekend als de officiële kick-off van het motor seizoen in Nederland. Afgelopen jaar onderging de beurs een metamorfose waar meer dan ooit ingezet werd op klantbeleving, met onder andere een groot test terrein en verschillende animaties.

Het nieuwe, sterke programma van de beurs sluit perfect aan bij de ‘Kotozukuri’ filosofie van Honda. Met de compleet nieuwe Road Show van afgelopen jaar, kon men de nieuwe Honda motoren zien en testen bij de officiële Honda dealer in de buurt. Voor het 2020 seizoen zal de kick-off daarvan nu op de MOTORbeurs plaatsvinden.

Kom dus de beurs én de Honda stand in hal 7 bezoeken en de nieuwste Honda modellen ontdekken en testen. Waaronder de nieuwe Africa Twin en Africa Twin Adventure Sports, CMX500 Rebel en natuurlijk de revolutionaire CBR1000RR-R Fireblade. Graag tot dan!
 

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Pantserplaat" betekent: Beschermplaat (skidplate) onder motor en ver­snellingsbak, zoals toegepast op de Harley-Davidson WLA (Li-berator). Moderne off road en all road-motorfietsen hebben ook een dergelijke plaat, alleen is die niet meer van dik staal ge­maakt, maar om gewicht te besparen van aluminium dat vaak van vele gaatjes is voorzien.
© 2000 - 2024 Motoroccasion