Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
20-09-2021
Husqvarna 2022 Rockstar EditionsDe Husqvarna 2022 modellen TE 300i en FE 350 Rockstar Edition hebben belangrijke technische upgrades gekregen voor 2022. Deze enduro toppers zijn in beperkte oplage leverbaar met de nieuwste Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-graphics.

TE 300i Rockstar Edition 2022

Zowel de TE 300i Rockstar Edition als de FE 350 Rockstar Edition zijn nu voorzien van hoogwaardige, door Factory Racing goedgekeurde Brembo-onderdelen. Het koppelingssysteem levert betrouwbare prestaties en de remkracht is ook verbeterd dankzij de Brembo-hoofdremcilinders en remklauwen. Dit samen met de geheel nieuwe Galfer remschijven zorgen dat zelfs in de meest extreme omstandigheden consistent remmen wordt gegarandeerd.  

FE 350 Rockstar Edition 2022

Met lage onderhoudskosten, een indrukwekkend koppel en een gewicht van iets meer dan 106 kg is de TE 300i Rockstar Edition is deze betrouwbare motorfiets de overweging tot aanschaf zeker waard. Met een 350 cc DOHC 4-taktmotor die in het hele toerengebied een bruikbaar vermogen biedt, stelt een op het stuur gemonteerde map switch de rijder ook nog eens in staat om snel en gemakkelijk de prestaties aan te passen. Inclusief de optie om tractiecontrole te selecteren voor verbeterde grip in gladde omstandigheden.

Technische highlights TE 300i Rockstar Edition en FE 350 Rockstar Edition:


Nieuwe Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-graphics
Nieuw, door Factory Racing goedgekeurd, Brembo hydraulisch koppelings- en remsysteem
Nieuwe Galfer remschijven voor en achter
Frame met zwarte poedercoating
Blauwe CNC-gefreesde drievoudige klemmen
Zwarte zadelbekleding met extra ribben voor meer grip
Schijfbeschermer voor
Michelin Enduro-banden
Blauw Supersprox achtertandwiel
Blauwe kettinggeleider
Grijze ODI-grepen
Toegankelijk Twin Air premium luchtfilter voor onderhoud zonder gereedschap


Uw droomHUSQVARNA nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

#Husqvarna #Enduro #TE300i #FE350 #RockstarBron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Sidekick" betekent: Degene die in de zijspanbak van een zijspancombi­natie meerijdt tijdens een wegrace, motocross of grasbaanrace en daarbij zijn lichaamsgewicht in de strijd werpt om de combinatie de bocht door te krijgen. Iemand die gewoon in het verkeer meerijdt in een zijspan is geen bakkenist, maar pas­sagier of, zoals in het Amerikaans treffend wordt gezegd, een side kick(= handlanger).
© 2000 - 2022 Motoroccasion