Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
20-09-2021
Husqvarna 2022 Rockstar EditionsDe Husqvarna 2022 modellen TE 300i en FE 350 Rockstar Edition hebben belangrijke technische upgrades gekregen voor 2022. Deze enduro toppers zijn in beperkte oplage leverbaar met de nieuwste Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-graphics.

TE 300i Rockstar Edition 2022

Zowel de TE 300i Rockstar Edition als de FE 350 Rockstar Edition zijn nu voorzien van hoogwaardige, door Factory Racing goedgekeurde Brembo-onderdelen. Het koppelingssysteem levert betrouwbare prestaties en de remkracht is ook verbeterd dankzij de Brembo-hoofdremcilinders en remklauwen. Dit samen met de geheel nieuwe Galfer remschijven zorgen dat zelfs in de meest extreme omstandigheden consistent remmen wordt gegarandeerd.  

FE 350 Rockstar Edition 2022

Met lage onderhoudskosten, een indrukwekkend koppel en een gewicht van iets meer dan 106 kg is de TE 300i Rockstar Edition is deze betrouwbare motorfiets de overweging tot aanschaf zeker waard. Met een 350 cc DOHC 4-taktmotor die in het hele toerengebied een bruikbaar vermogen biedt, stelt een op het stuur gemonteerde map switch de rijder ook nog eens in staat om snel en gemakkelijk de prestaties aan te passen. Inclusief de optie om tractiecontrole te selecteren voor verbeterde grip in gladde omstandigheden.

Technische highlights TE 300i Rockstar Edition en FE 350 Rockstar Edition:


Nieuwe Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-graphics
Nieuw, door Factory Racing goedgekeurd, Brembo hydraulisch koppelings- en remsysteem
Nieuwe Galfer remschijven voor en achter
Frame met zwarte poedercoating
Blauwe CNC-gefreesde drievoudige klemmen
Zwarte zadelbekleding met extra ribben voor meer grip
Schijfbeschermer voor
Michelin Enduro-banden
Blauw Supersprox achtertandwiel
Blauwe kettinggeleider
Grijze ODI-grepen
Toegankelijk Twin Air premium luchtfilter voor onderhoud zonder gereedschap


Uw droomHUSQVARNA nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

#Husqvarna #Enduro #TE300i #FE350 #RockstarBron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: KAWASAKI in 2007 - Opvallende motoren van Kawasaki zijn de KLE 650 Versys en de GTR 1400. De Kawasaki Versys 650, ook bekend als de KLE650, is een middengewicht motorfiets. Het leent ontwerpelementen van allerlei motorfiets typen. De naam Versys is een samentrekking van de woorden Versitale (veelzijdig) en System (systeem). Het werd ge´ntroduceerd door Kawasaki aan de Europese en Canadese markten als een 2007 model en op de Amerikaanse markt in 2008. In 2010 werd een nieuwe styling toegepast op de koplamp en kuipdelen en ​​diverse functionele aanpassingen waaronder vergrote spiegels en verbeterde motorsteunen. De GTR 1400 is uitgerust met een sleutelloze start genaamd KIPASS (Kawasaki's Intelligent Proximity Activation Start System), wat betekent dat er geen sleutel nodig is zolang de rijder met de gecodeerde transponder in de buurt van de motor is. Vanaf de lancering van de GTR 1400 zijn er veel technologische hoogstandjes toegepast.
© 2000 - 2023 Motoroccasion