Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
20-09-2021
Husqvarna 2022 Rockstar EditionsDe Husqvarna 2022 modellen TE 300i en FE 350 Rockstar Edition hebben belangrijke technische upgrades gekregen voor 2022. Deze enduro toppers zijn in beperkte oplage leverbaar met de nieuwste Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-graphics.

TE 300i Rockstar Edition 2022

Zowel de TE 300i Rockstar Edition als de FE 350 Rockstar Edition zijn nu voorzien van hoogwaardige, door Factory Racing goedgekeurde Brembo-onderdelen. Het koppelingssysteem levert betrouwbare prestaties en de remkracht is ook verbeterd dankzij de Brembo-hoofdremcilinders en remklauwen. Dit samen met de geheel nieuwe Galfer remschijven zorgen dat zelfs in de meest extreme omstandigheden consistent remmen wordt gegarandeerd.  

FE 350 Rockstar Edition 2022

Met lage onderhoudskosten, een indrukwekkend koppel en een gewicht van iets meer dan 106 kg is de TE 300i Rockstar Edition is deze betrouwbare motorfiets de overweging tot aanschaf zeker waard. Met een 350 cc DOHC 4-taktmotor die in het hele toerengebied een bruikbaar vermogen biedt, stelt een op het stuur gemonteerde map switch de rijder ook nog eens in staat om snel en gemakkelijk de prestaties aan te passen. Inclusief de optie om tractiecontrole te selecteren voor verbeterde grip in gladde omstandigheden.

Technische highlights TE 300i Rockstar Edition en FE 350 Rockstar Edition:


Nieuwe Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-graphics
Nieuw, door Factory Racing goedgekeurd, Brembo hydraulisch koppelings- en remsysteem
Nieuwe Galfer remschijven voor en achter
Frame met zwarte poedercoating
Blauwe CNC-gefreesde drievoudige klemmen
Zwarte zadelbekleding met extra ribben voor meer grip
Schijfbeschermer voor
Michelin Enduro-banden
Blauw Supersprox achtertandwiel
Blauwe kettinggeleider
Grijze ODI-grepen
Toegankelijk Twin Air premium luchtfilter voor onderhoud zonder gereedschap


Uw droomHUSQVARNA nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

#Husqvarna #Enduro #TE300i #FE350 #RockstarBron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: BMW in 1928 - In 1928 nam BMW de Fahrzeugfabrik Eisenach (FFE) in Eisenach over. Vanaf dat jaar ging BMW “paren” van motorfietsmodellen maken: ongeveer gelijktijdig kwam er een zijklepmotor als toermotorfiets en een kopklepmotor als sportmotor op de markt. De eerste voorbeelden waren de R 42 en R 47 (1928-1929). Dit kon gemakkelijk en goedkoop door het "Baukastensystem", een modulair bouwsysteem waarbij op basis van een bestaand frame en motorblok door min of meer kleine wijzigingen (cilinders, zuigers en cilinderkoppen) een motorfiets met een heel ander karakter kon worden gebouwd. De boxermotoren werden in de inhoudsklassen 500 en 750 cc gebouwd. Vanaf het begin kon elektrische verlichting geleverd worden, maar vanaf 1928 werd deze standaard gemonteerd. Tot 1929 werden buisframes gebruikt, maar vanaf dat jaar waren de dubbele wiegframes als plaatframe uitgevoerd.
© 2000 - 2024 Motoroccasion