Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
08-02-2021
Husqvarna Svartpilen 125 2021De Svartpilen 125 is door Husqvarna op de markt gebracht om ook de jongere motorrijders te laten kennismaken met de charmes van deze mooie en goed sturende modellijn. De 125 cc EURO 5-conforme motor is lekker wendbaar en heeft een laag brandstofverbruik.

De Svartpilen 125 is uitgerust met betrouwbare hydraulische ByBre-remmen en Bosch ABS-technologie voor prima remprestaties en controle onder alle omstandigheden. De WP APEX 43 mm open cartridgevorken en een WP APEX achterschokbreker zorgen voor exacte feedback bij het navigeren door drukke stedelijke omgevingen en zorgen voor een wendbaar rijgedrag.

Daarbij is het ook een gave motor om te zien, met het zwart gepoedercoat stalen frame, opvallende bronskleurige motorkappen en de geanodiseerde componenten. Om de motor nog verder naar smaak af te maken zijn er veel verschillende accessoires leverbaar.

- Technische highlights Svartpilen 125:
- Uitstekende verhouding tussen vermogen en gewicht
- EURO 5 gehomologeerd
- Voldoet aan A1-licentie
- Hoogwaardige componenten en technologie
- 17 ”spaakwielen voor en achter met Pirelli-banden
- Premium bouwkwaliteit
- Lichtgewicht - 146 kg zonder brandstof
- CNC gefreesde voetsteunen
- LED-koplamp en achterlicht
- Laag brandstofverbruik


De 2021 Svartpilen 125 is vanaf februari 2021verkrijgbaar bij geautoriseerde Husqvarna Motorcycles-dealers. Neem voor alle details over prijzen en beschikbaarheid contact op met uw Husqvarna Motorcycles-dealer.
Je droomHUSQVARNA nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl.

 

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Slugs" betekent: Verlengers voor de telescopische voorvork. De slugs zijn twee stalen pijpen (lengte naar keuze) met dezelfde buitendiameter als de bestaande vork, die in de bovenzijde van de twee telescopische vorkpoten worden geschroefd. Het frame komt hierdoor aan de voorkant hoger te staan, de zitpositie wordt meer hellend naar achteren. Goedkope en effectieve manier om de voorvork op een chopper te verlengen. Technisch minder goede oplossing dan de binnenpoot van de voorvering in zijn geheel te vervangen door een langere.
© 2000 - 2021 Motoroccasion