Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
08-02-2021
Husqvarna Svartpilen 125 2021De Svartpilen 125 is door Husqvarna op de markt gebracht om ook de jongere motorrijders te laten kennismaken met de charmes van deze mooie en goed sturende modellijn. De 125 cc EURO 5-conforme motor is lekker wendbaar en heeft een laag brandstofverbruik.

De Svartpilen 125 is uitgerust met betrouwbare hydraulische ByBre-remmen en Bosch ABS-technologie voor prima remprestaties en controle onder alle omstandigheden. De WP APEX 43 mm open cartridgevorken en een WP APEX achterschokbreker zorgen voor exacte feedback bij het navigeren door drukke stedelijke omgevingen en zorgen voor een wendbaar rijgedrag.

Daarbij is het ook een gave motor om te zien, met het zwart gepoedercoat stalen frame, opvallende bronskleurige motorkappen en de geanodiseerde componenten. Om de motor nog verder naar smaak af te maken zijn er veel verschillende accessoires leverbaar.

- Technische highlights Svartpilen 125:
- Uitstekende verhouding tussen vermogen en gewicht
- EURO 5 gehomologeerd
- Voldoet aan A1-licentie
- Hoogwaardige componenten en technologie
- 17 ”spaakwielen voor en achter met Pirelli-banden
- Premium bouwkwaliteit
- Lichtgewicht - 146 kg zonder brandstof
- CNC gefreesde voetsteunen
- LED-koplamp en achterlicht
- Laag brandstofverbruik


De 2021 Svartpilen 125 is vanaf februari 2021verkrijgbaar bij geautoriseerde Husqvarna Motorcycles-dealers. Neem voor alle details over prijzen en beschikbaarheid contact op met uw Husqvarna Motorcycles-dealer.
Je droomHUSQVARNA nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl.

 

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: TRIUMPH in 1902 - In 1902 wordt de eerste Triumph geproduceerd. Deze is ontworpen door Schulte. Men gebruikt een ייncilinder 2,25 pk motorblok van het Belgische Minerva met een automatische inlaatklep en een batterij-ontsteking gemonteerd in een fietsframe. Schulte experimenteerd ook nog met Fafnir en JAP motorblokken. Tijdens 1903 wordt het ge-upgrade Minervablok gebruikt. Deze zijklepper is van redelijk goede kwaliteit maar toch wordt besloten om over te stappen op het JAP motorblok. Een divisie genaamd Orial TWN (Triumph Werke Nuremberg) wordt opgezet in Duitsland om daar motoren te produceren. Triumph verkoopt jaarlijks 500 motoren. Nu het J.A. Prestwich blok wordt gebruikt wordt ook een derde model met het Fafnir blok gemaakt. 1905 is het jaar waarin de eerste geheel Britse motor is gemaakt. Deze is ontworpen door Schulte en Charles Hathaway, hoofd R&D. De motor wordt verkocht voor 45 pond. De gemiddelde snelheid was 48 tot 65 km/h. Er worden er vijf per week geproduceerd.
© 2000 - 2021 Motoroccasion