Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
09-02-2024
Kawasaki gaat in de aanval in het middensegment

In het belangrijke middenklasse segment, waarin veel nieuwe motorrijders hun eerste motoravontuur starten, heeft Kawasaki al jaren een sterke positie. De lage gemiddelde leeftijd van Kawasaki rijders is het bewijs dat het merk als geen ander modellen met moderne features en een hoge ’value for money’ weet te introduceren. 

Om Kawasaki’s sterke positie in dit segment voort te zetten werden recent de nieuwe Z500 SE, Ninja 500 SE en Eliminator 500 geïntroduceerd. Vanwege het toenemend aantal startende jonge motorrijders en de toenemende behoefte onder bestaande motorrijders naar lichte wendbare motoren heeft Kawasaki de prijzen voor haar 500 series herzien om ze nog bereikbaarder te maken. 

•    Z500 SE                     €7.049,-
•    Ninja 500 SE             €7.649,-
•    Eliminator 500          €7.499,-
•    Eliminator 500 SE    €7.899,-


Ook voor deze modellen geldt dat prijzen inclusief 4 jaar fabrieksgarantie en 4 jaar Kawasaki Road Assistance zijn.

Met deze drie nieuwe in prijs verlaagde modellen gaat Kawasaki er vol voor om het middensegment nog verder te “vergroenen” en veel (nieuwe) rijders te verwelkomen in de Kawasaki familie.

Aanbevolen verkoopprijzen per 26-1-2024. Getoonde prijzen zijn inclusief BPM, 21% BTW en onvermijdbare kosten.

Je droomKAWASAKI nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl!
#Kawasaki #Ninja #Eliminator #motorkopen #MotoroccasionBron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Slugs" betekent: Verlengers voor de telescopische voorvork. De slugs zijn twee stalen pijpen (lengte naar keuze) met dezelfde buitendiameter als de bestaande vork, die in de bovenzijde van de twee telescopische vorkpoten worden geschroefd. Het frame komt hierdoor aan de voorkant hoger te staan, de zitpositie wordt meer hellend naar achteren. Goedkope en effectieve manier om de voorvork op een chopper te verlengen. Technisch minder goede oplossing dan de binnenpoot van de voorvering in zijn geheel te vervangen door een langere.
© 2000 - 2024 Motoroccasion