Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
16-12-2022
Kawasaki maakt prijslijst voor 2023 bekend

Kawasaki houdt een groot deel van zijn bestverkochte modellen op hetzelfde prijsniveau als afgelopen seizoen.

Zo zijn de zeer populaire Z650 en Ninja 650 vernieuwd. Nieuw voor modeljaar 2023 is de toevoeging van volledige LED-verlichting van Kawasaki’s geavanceerde Traction Control Systeem (KTRC). Dit drievoudig instelbare systeem ondersteunt bij sportief rijden of biedt maximale tractie onder alle omstandigheden. Ondanks de toevoeging van deze doeltreffende upgrades blijft de consumentenprijs ongewijzigd ten opzichte van 2022!  Naast deze twee modellen blijven ook prijzen van de Z900, Z900 SE, Versys 1000 en Z650RS ongewijzigd.

Met een zeer breed modelaanbod, aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en de komst van de twee recent onthulde EV-modellen is Kawasaki klaar om van 2023 een topjaar te maken.

Kijk voor de prijzen van alle modellen, kleurstellingen en Edition kits op www.kawasaki.nl of ga naar de dichtstbijzijnde Kawasaki dealer.

Je droomKAWASAKI nog niet gevonden? De beste koop vind je op motoroccasion.nl.

#Kawasaki #Motoroccasion #nieuwemotoren #debestekoop #motorkopen

 Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Cilinderinhoud" betekent: De cilinderinhoud, gemeten in kubieke centimeters (ccs), is een belangrijk selectiecriterium bij de aanschaf van een motorfiets. Motorrijders praten over een vijfhonderd, een zevenvijftig of een twaalfhonderd nooit over een halve liter, driekwartliter o f 1,2 liter motor. Dit in tegenstelling tot de automobilist die zal vertellen dat onder de motorkap een tweekomma-acht-liter motor huist. De cilinderinhoud wordt berekend door de slag (de afstand waarover de zuiger op en neer gaat) te vermenigvuldigen met het produkt van pi/4 en de boring (doorsnee van de cilinder in millimeters) in het kwadraat.
© 2000 - 2023 Motoroccasion