Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
31-08-2021
Kawasaki Ninja 1000SX 2022 vanaf december bij de dealersHet sterke 1.043cc vier-in-lijn motorblok (EU5) met een koppel van 111Nm blinkt uit in souplesse en sportiviteit. Ondersteund door verschillende elektronische systemen waaronder elektronische cruise control, up/down quickshifter, traction control en een 4-tal rijmodi (Sport, Road, Rain en Rider mode) wordt het comfort en rijplezier nog verder verhoogd. Verder maken een meervoudig verstelbare ruit, full colour TFT-display met bluetooth smartphone verbinding onderdeel uit van de standaarduitrusting.

Voor wie de Ninja 1000SX écht helemaal compleet willen maken zijn ook de optionele Performance, Tourer en Performance Tourer edition kits weer beschikbaar naast tal van originele Kawasaki accessoires.

Vanaf december is 2022 Ninja 1000SX al te zien bij de Kawasaki dealer in de volgende nieuwe kleuren:

Metallic diablo black/Pearl robotic white
Emerald blazed green/Metallic diablo black/Metallic graphite gray
Metallic matte graphene steel gray/Metallic diablo black
Ninja 1000SX – Sport Touring Perfectie.

Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.
Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl
 

Je droom1000SX nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl
https://www.motoroccasion.nl/motoren/kawasaki-ninja-1000-sx-b24-tg1376.html
 

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Texaszadel" betekent: Nederlandse benaming, ontstaan binnen de groep van Harley-Davidson rijders, voor groot zwartlederen duozadel. Dit grote zweefzadel loopt licht naar achteren op en vertoont een vormovereenkomst met een paardezadel. Aan de achterzijde heeft het Texaszadel aan weerszijden een lange rubberen flap die is verfraaid met een rood rozet waarop een chromen vijfpuntige ster prijkt. De randen van de beide flappen zijn afgezet met chromen sierspijkers. Om de duopassagier houvast te bieden is het zadel verder voorzien van twee chromen handgrepen. Door de rijke bezetting met versierselen roept het zadel associaties op met de overdadig versierde zadels, kleding en hoeden die tijdens rodeoís in Texas worden gebruikt en gedragen. Het Texaszadel was een originele fabrieksaccessoire. De officiŽle benaming luidde De Luxe Buddy Seat.
© 2000 - 2023 Motoroccasion