Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
15-04-2022
Kawasaki op sportieve sloffen

Adidas Originals en Kawasaki bundelen dit seizoen wederom hun krachten.

We schrijven 'wederom' want Adidas begon al in 1984 voor het eerst met het ontwikkelen en uitbrengen van de originele ZX500-sneaker. Er zijn sindsdien al wat jaren verstreken en zowel Kawasaki als Adidas zijn nog steeds aansprekende topmerken wanneer we het hebben over kwaliteit, gebruiksgemak, comfort en styling.

Dat is ook terug te vinden in de nieuwe ZX8000-sneaker met een bovenwerk van wit kangoeroeleer, opzetten van Kawasaki groen leer, blauwe accenten en een Kawasaki Ninja-graphic op de zijkant. De ZX 5K BOOST heeft een zwarte TPU bovenlaag en oogsteunen, Kawasaki groene accenten en een semi-transparante zwarte ripstop-vamp. Het Kawasaki Ninja-logo op de neus maakt het helemaal af. 

De sneakers zijn per direct verkrijgbaar via Adidas en binnenkort is de ZX 5K BOOST ook rechtstreeks bij Kawasaki verkrijgbaar.

Voor een bijpassende motor kun je uiteraard de beste koop vinden op Motoroccasion.nl.

https://www.adidas.nl/zx-5k-boost-kawasaki-schoenen/GW3359.html
https://www.adidas.nl/zx-8000-kawasaki-schoenen/GW3358.html


Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Legerfiets" betekent: Motorfiets die door het leger wordt gebruikt. Tegen­woordig worden legermotorfietsen louter voor ordonnans­werkzaamheden ingezet. Vroeger kregen ze, al dan niet van een zijspan voorzien, ook gevechtstaken toebedeeld. In dat geval was de motorfiets uitgerust met een (zware) mitrailleur en met een black out-verlichting. Utiliteitsmotorfiets die wordt ingezet als praktisch en goedkoop vervoermiddel door het leger (ordonnanstaken), door de politie (escorte, patrouille op snelwegen) of door be­paalde beroepscategorieën (koeriersdiensten, motorrijscholen, Wegenwacht). Aan het begin van deze eeuw werden motor­fietsen in advertenties nog aangeprezen als ‘het moderne ver­voermiddel voor den dokter’, of in combinatie met een zij­spanbak afgebeeld als transportmiddel voor bakkers en slagers. Door de opkomst van de auto verdween dit gebruik van de motorfiets. Tegenwoordig worden motorfietsen door particu­lieren bijna uitsluitend als pleziervoertuig gebruikt en nauwe­lijks nog als dienst- of Leger-fiets.
© 2000 - 2024 Motoroccasion