Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
01-03-2021
Kawasaki Z650 nu ook met nieuw Sport Edition pakket

De 2021 Kawasaki Z650 heeft een sportief Sugomi design en om dat superstrakke design en de rij-eigenschappen nog verder te benadrukken is er nu een nieuw Sport Edition accessoire pakket beschikbaar.

Standaard is de nieuwe Z650 al behoorlijk compleet uitgerust met onder andere LED verlichting en een klasse leidend TFT-kleurendisplay. Het Sport Edition pakket bestaat uit een Smoke Windscherm voor betere windbescherming en meer comfort, een Tank Pad en een Buddyseat Cover (in kleur). Het geheel past perfect bij de Sugomi uitstraling en is verkrijgbaar voor €299,-.

Naast dit nieuwe pakket blijft ook het populaire Performance Edition pakket beschikbaar. Kijk voor meer informatie en de dichtstbijzijnde Kawasaki dealer op www.kawasaki.nl.

Je nieuwe of gebruikte droomKAWASAKI nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl











Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Natte koppeling" betekent: Verreweg de meeste moderne motorfietsen hebben een natte koppeling, dat wil zeggen een koppeling waarvan het koppelingshuis met frictieplaten in de olie loopt. Dit in tegenstelling tot een droge koppeling, die buiten de versnellingsbak is gelegen en in een droge kettingkast loopt.
© 2000 - 2024 Motoroccasion