Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
20-09-2021
Kawasaki Z900 Ready to Dominate in 2022Voor volgend seizoen introduceert Kawasaki 3 nieuwe kleuren voor de Z900:

•    Metallic Spark Black/Metallic Flat Spark Black
•    Pearl Robotic White/Metallic Matte Graphene Steel Gray
•    Candy Lime Green/Metallic Spark Black

De mooie kleurstelling, het Sugomi ontwerp van deze motor, het Trellis frame, de volledige ledverlichting en de talloze details maken de Z900 tot een gewilde naked bike die elke euro waard is. De 2022 Z900 is al verkrijgbaar vanaf eind oktober bij de Kawasaki dealers. De prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.Wat maakt de Kawasaki Z900 nog meer tot een juiste keuze? 
De sleutel tot het enorme succes van de Z900 is het totaalpakket dat de Z900 biedt. Het 948cc vier-in-lijn motorblok is er één met twee gezichten; tot koppelrijk en soepel in lage toeren maar met een sensationele vermogensafgifte in hogere toerentallen. Hierbij produceert het blok een verslavend inlaatgeluid welke speciaal is getuned voor de beste rijdersbeleving. Tel daarbij de complete uitrusting zoals Traction Control (KTRC), geïntegreerde rijmodi, ABS, TFT-kleurendisplay, Bluetooth smartphone connectiviteit bij op en je hebt de best in class naked! Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl.

Je droomZ900 nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl

#Kawasaki #Z900 #Motoroccasion #Motorkopen

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Evolution" betekent: Letterlijk evolutie. Gewichtige fabrieksbenaming voor het in 1983 uitgebrachte 1340CC motorblok van HarleyDavidson. De naam geeft aan dat dit motorblok het voorlopige einde van een ontwikkeling is, en wel van de v-twin kopklepmotor, waarvan de in 1936 ge´ntroduceerde *Knucklehead de eerste was. Daarna volgden de Panhead, van 1948-1967, en de Shovelhead, van 1968-1983. Harley-Davidson riep voor de ontwikkeling van het motorblok de hulp in van het Duitse Porsche-researchcentrum. Als opvolger van de Shovelhead is de Evolution een sneller, maar vooral een betrouwbaarder en onderhoudsvrijer motorblok. Dit verbeterde motorblok heeft in belangrijke mate aan het huidige succes van het Amerikaanse merk bijgedragen omdat een nieuwe groep kopers werd aangesproken naast de pur sang Harley-fanaten. Het Evolution motorblok kreeg al snel de bijnaam Blockhead, vanwege de hoekige vorm van cilinders en kleppendeksels. Inmiddels is de meest gehanteerde bijnaam echter Evo, waarmee alle Harleys met het Evolution-blok worden aangeduid
© 2000 - 2021 Motoroccasion