Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
20-09-2021
Kawasaki Z900 Ready to Dominate in 2022



Voor volgend seizoen introduceert Kawasaki 3 nieuwe kleuren voor de Z900:

•    Metallic Spark Black/Metallic Flat Spark Black
•    Pearl Robotic White/Metallic Matte Graphene Steel Gray
•    Candy Lime Green/Metallic Spark Black

De mooie kleurstelling, het Sugomi ontwerp van deze motor, het Trellis frame, de volledige ledverlichting en de talloze details maken de Z900 tot een gewilde naked bike die elke euro waard is. De 2022 Z900 is al verkrijgbaar vanaf eind oktober bij de Kawasaki dealers. De prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.







Wat maakt de Kawasaki Z900 nog meer tot een juiste keuze? 
De sleutel tot het enorme succes van de Z900 is het totaalpakket dat de Z900 biedt. Het 948cc vier-in-lijn motorblok is er één met twee gezichten; tot koppelrijk en soepel in lage toeren maar met een sensationele vermogensafgifte in hogere toerentallen. Hierbij produceert het blok een verslavend inlaatgeluid welke speciaal is getuned voor de beste rijdersbeleving. Tel daarbij de complete uitrusting zoals Traction Control (KTRC), geïntegreerde rijmodi, ABS, TFT-kleurendisplay, Bluetooth smartphone connectiviteit bij op en je hebt de best in class naked! Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl.

Je droomZ900 nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl

#Kawasaki #Z900 #Motoroccasion #Motorkopen

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: HONDA in 1961 - In 1961, twee jaar nadat Honda begon met de verkoop van de Super Cubs, deed Honda de racewereld op zijn grondvesten schudden met de legendarische overwinningen van "Mike the Bike" Hailwood op de Honda tweecilinders op 'the Isle of Man'. Het waren de eerste overwinningen in een lange reeks die de start vormden van een lange reeks Honda racehistorie. Vanaf het begin werkte meneer Honda naar een plaats in de racerij waarbij op een gegeven moment meer dan 100 grote kampioenschappen per jaar werden binnengehaald. Wat men hier weer uit leerde werd direct naar de ontwikkeling van wegmotoren overgebracht. De klassieke CB72 en CB77 bracht Amerika op twee wielen en zorgde voor een blijvende plaats op die markt. De subnaam 'Hawk' 'Nighthawk' of 'Super Hawk' kwamen sindsdien op verschillende modellen voor waaronder de CB72, CB77, CB400T, NT650, tot in 1998 de VTR1000F.
© 2000 - 2024 Motoroccasion