Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
20-09-2021
Kawasaki Z900 Ready to Dominate in 2022Voor volgend seizoen introduceert Kawasaki 3 nieuwe kleuren voor de Z900:

•    Metallic Spark Black/Metallic Flat Spark Black
•    Pearl Robotic White/Metallic Matte Graphene Steel Gray
•    Candy Lime Green/Metallic Spark Black

De mooie kleurstelling, het Sugomi ontwerp van deze motor, het Trellis frame, de volledige ledverlichting en de talloze details maken de Z900 tot een gewilde naked bike die elke euro waard is. De 2022 Z900 is al verkrijgbaar vanaf eind oktober bij de Kawasaki dealers. De prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.Wat maakt de Kawasaki Z900 nog meer tot een juiste keuze? 
De sleutel tot het enorme succes van de Z900 is het totaalpakket dat de Z900 biedt. Het 948cc vier-in-lijn motorblok is er één met twee gezichten; tot koppelrijk en soepel in lage toeren maar met een sensationele vermogensafgifte in hogere toerentallen. Hierbij produceert het blok een verslavend inlaatgeluid welke speciaal is getuned voor de beste rijdersbeleving. Tel daarbij de complete uitrusting zoals Traction Control (KTRC), geïntegreerde rijmodi, ABS, TFT-kleurendisplay, Bluetooth smartphone connectiviteit bij op en je hebt de best in class naked! Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl.

Je droomZ900 nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl

#Kawasaki #Z900 #Motoroccasion #Motorkopen

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: TRIUMPH in 2014 - Triumph, het best verkopende Britse motorfietsmerk, gaat 'back to the future' met zijn Bonneville, Thruxton en Scrambler. Dit door in het oog springende nieuwe kleurenschema's, verbeterd geluid en nog indrukwekkendere rijsensaties voor de legendarische Classics. De in het Britse Hinckley gevestigde fabrikant geeft zo met de verbetering van het uiterlijk en de klank een verfrissende-update aan deze moderne klassiekers. De Bonneville 2014 Special Edition heeft een kleurstelling die ge´nspireerd is door een van de laatste modellen die in 1982 in de legendarische fabriek in Meriden van de lijn liep: de T140w TSS.
© 2000 - 2024 Motoroccasion