Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
17-02-2023
Maak een proefrit en win een unieke Indian!Indian Motorcycle is een proefritactie gestart, waarbij de gelukkige winnaar een van de twee speciale Indian FTR custom bikes krijgt overhandigd. Deze machines zijn door Sébastien Loeb ontworpen en door de bekende Franse custom-bouwer Tank Machine gebouwd. En om de prijs nog specialer en exclusiever te maken zal het tweede exemplaar van deze twee unieke FTR Loeb-machines aan Loeb zelf worden aangeboden. Ook gaaf, de winnaar krijgt zijn of haar FTR Loeb overhandigd tijdens een vip-reis naar Wheels & Waves!Motorrijders uit alle deelnemende landen kunnen tussen 8 februari en 15 mei een gooi doen naar deze unieke prijs. Hiervoor moeten ze zich online aanmelden, op de website een Indian Motorcycle-dealer selecteren en bij deze dealer een proefrit met een FTR-model maken.
 Met de FTR Loeb hebben Loeb en Tank Machine een unieke interpretatie gegeven van de Amerikaanse V-twin. Het is een echt eerbetoon aan de negen WRC-titels en de motorfietspassie van Sébastien Loeb. Eind mei zal de willekeurige trekking plaatsvinden om de gelukkige winnaar te selecteren. Hij of zij gaat dan in juni op een vip-reis naar Wheels & Waves om kennis te maken met het team van Tank Machine en de FTR Loeb overhandigd te krijgen.

Kijk voor alle informatie op https://www.indianmotorcyclebenelux.com/ftr-loeb-form/

Je droomIndian nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl.

#Indianmotorcycles #Motoroccasion #custombuild #Loeb #TankMachine

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Kameel" betekent: Motorfiets met een slechte wegligging. Ook wordt wel gesproken van een dweil.
© 2000 - 2024 Motoroccasion