Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
09-12-2022
Moto Guzzi V100 nu in Nederland!

De lang verwachte primeur

De Italianen zijn een ster in het teasen en hebben ons geduld lang op de proef gesteld met mooie foto's, video's en previews.
We hebben eventjes moeten wachten maar eindelijk is dan toch echt de eerste Moto Guzzi V100 Mandello gearriveerd bij NIWA Motoren!

Kom deze primeur aanschouwen in Zwaagdijk en voor de echt geïnteresseerden hebben we zelfs een rijdende demo-motor!

NIWA Motoren
Tulpenmarkt 1
1681PK Zwaagdijk
www.niwa.nl

Bron: NIWA Motoren

Wist u dat: In de motortaal "Lead Wing" betekent: Bijnaam voor de Honda GoldWing. De GL1000 GoldWing van Honda betekende een sensatie toen hij in oktober 1974 werd geïntroduceerd op de IFMA-motorshow in Keulen. Niet alleen door zijn massieve uit­straling en enorm gewicht van 260 kilogram, maar ook door de watergekoelde viercilinder Moxermotor en andere technische bijzonderheden, zoals een tank die onder het zadel is geplaatst. De motorfiets heeft een reputatie verworven als betrouwbare, comfortabele en soepele toerbuffel. Er bestaat waarschijnlijk geen andere motorfiets waarover de meningen zo verdeeld zijn. ‘You hate it or you love it’, zeggen de Engelsen; een middenweg bestaat niet. GoldWinghaters spraken al snel over de Lead Wing (de loden vleugel). Aan de andere kant zijn er motorrijders die bij de GoldWïng zweren, getuige de vele (grote) clubs die momenteel rond dit merk bestaan. Vooral in de Verenigde Staten werd de GoldWing binnen korte tijd een doorslaand succes. Hoe dan ook, de GoldWing is de motorfiets met de meeste (on­gunstig klinkende) bijnamen uit de geschiedenis van de mo­torfiets, zoals: halve auto, Scania en touringcar op twee wie­len. Door de jaren heen werd de motorfiets voortdurend verbe­terd. De huidige GoldWing heeft een zescilinder krachtbron en was de meest luxueuze toerfiets.
© 2000 - 2023 Motoroccasion