Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
09-02-2024
Moto Puro op Motoroccasion Motorplein tijdens MOTORbeurs Utrecht!

Motoroccasion.nl pakt op MOTORbeurs Utrecht uit met het Motoroccasion Motorplein!
Op dit verkoopplein zullen maar liefst 9 motorbedrijven de meest mooie motoren laten zien die ze in de verkoop hebben. 

Een van deze bedrijven is Moto Puro. Deze Benelli dealer en Ducati specialist uit Nuenen, bij Eindhoven, is gespecialiseerd in Italiaanse motorfietsen, Ducati- en Benelli lifestyle en motorkleding. Het bedrijf is rijk aan technische know-how en dit alles, samen met hun customizing skills, zorgen voor een hoge klanttevredenheidsindex.

Ook kennismaken met Moto Puro? Nieuwsgierig welk moois dit bedrijf te koop heeft? Kom naar het Motoroccasion Motorplein in hal 10, stand 10.A040! 
 
Motoren van Moto Puro bekijken? Klik hierBron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Potje" betekent: Rudimentaire helm in de vorm van een halve bol met leren flappen over de oren. Naar de overeenkomst met een pot of een omgekeerde ronde schaal. In het Engels spreekt men van een pudding basin helmet, oftewel een op een puddingschaal gelijkende helm. De Engelse firma Cromwell is de bekendste fabrikant van het potje. Het potje werd aanvankelijk vervaardigd van plaatstaal, later van kunststof. Voordat de jethelm en de integraalhelm hun intrede deden waren het potje en het lederen vliegenierskapje de enige hoofddeksels voor motorrijders.
© 2000 - 2024 Motoroccasion