Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
09-02-2024
Moto Puro op Motoroccasion Motorplein tijdens MOTORbeurs Utrecht!

Motoroccasion.nl pakt op MOTORbeurs Utrecht uit met het Motoroccasion Motorplein!
Op dit verkoopplein zullen maar liefst 9 motorbedrijven de meest mooie motoren laten zien die ze in de verkoop hebben. 

Een van deze bedrijven is Moto Puro. Deze Benelli dealer en Ducati specialist uit Nuenen, bij Eindhoven, is gespecialiseerd in Italiaanse motorfietsen, Ducati- en Benelli lifestyle en motorkleding. Het bedrijf is rijk aan technische know-how en dit alles, samen met hun customizing skills, zorgen voor een hoge klanttevredenheidsindex.

Ook kennismaken met Moto Puro? Nieuwsgierig welk moois dit bedrijf te koop heeft? Kom naar het Motoroccasion Motorplein in hal 10, stand 10.A040! 
 
Motoren van Moto Puro bekijken? Klik hierBron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Blazen" betekent: Met een hoge kruissnelheid doorjakkeren op de snel­weg. Vroeger werd wel gezegd ‘Ik blaas je’. Vincent Mahieu be­schrijft in Tjies (Den Haag, Moesson, 1958) de ervaringen van een groep jonge motorrijders in Nederlands-Indië: ‘We schil­derden op ons achterspatbord uitdagende teksten als «Excuse my dust», of maakten er een gewoonte van een andere motor­rijder bij het passeren de opgeheven hand te laten zien en dan net te doen of we een veertje van de handpalm wegbliezen: «Ik blaaas je...
© 2000 - 2024 Motoroccasion