Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
25-02-2019
Motorrijden met de wereld aan je voeten

SMOKE is de nieuwste toevoeging aan het uitgebreide assortiment sneakers van Stylmartin. Trendy, uitstekende bescherming en zeer comfortabel! Het belangrijkste is dat deze nieuwkomer ideaal is voor stadsforenzen, die de hele dag op en van hun motor stappen, in alle weersomstandigheden (zelfs in geval van regen ...). De maatverhouding loopt van 36 t/m 47, en is zowel voor dames als heren geschikt. De sneaker dankt zijn naam aan het houtskoolkleurige Nubuck-leer dat Stylmartin heeft gekozen voor het bovenwerk.

Uitermate geschikt voor alle situaties en vooral eigentijdse sneakers zijn zonder twijfel het favoriete schoeisel voor degenen die altijd onderweg zijn, of voor degenen die gewoon graag die 'urban' look willen toevoegen aan hun outfit.
Enkele jaren geleden verschenen sneakers in de collecties van verschillende fabrikanten van motorfietsen. Een sector waar Stylmartin een leidende positie inneemt, dankzij een lijn bestaande uit 11 hoogwaardige modellen, waaronder de nieuwe SMOKE! De sneaker is ontworpen met een doordachte combinatie van een trendy ontwerpstijl en de juiste bescherming. Smoke wordt geleverd met zowel blauwe als zwarte veters. 

SMOKE is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder waterafstotend Nubuck-leer voor het bovenwerk, dat bijzonder soepel is. De buitenzool is opgedeeld in twee kleuren. Met een look van verweerd rubber. Dit draagt bij aan het onderscheidende karakter van het ontwerp. Daarnaast biedt de zool een optimale anti-slip grip. Een ander detail dat bijdraagt aan het comfortniveau is de verwijderbare, anatomische microgeperforeerde binnenzool.

Speciale aandacht verdienen de "beschermende" functies. Te beginnen bij het ontwerp, de sneaker heeft een hoge snit en is gevoerd tot aan de enkel, om meer stabiliteit en veiligheid voor de voet te garanderen. Bovendien zijn er interne beschermers aan beide zijden van de enkel.

Technische kenmerken
Materiaal bovenzijde: Nubuk (waterafstotend) leer 
Voering: waterdicht en ademend 
Bescherming: PU bescherming op de enkels
Bevestiging: veters 
Voetbed: anatomisch, uitneembaar en ademend
Zool: tweekleurig (grijs en zwart) antislip rubber
Maten: 36 t.m. 47
Kleur: grijs
Prijs: 199,00
 

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Vissestaartuitlaat" betekent: Uitlaatdemper die van een platte, brede, vissestaartvormige uitstroomopening is voorzien. Mooie exemplaren zijn te vinden op verschillende modellen van het Engelse merk Velocette, waar de uitlaatdemper zlf de vorm heeft van een vis. In het Engels wordt gesproken van een fishtail.
© 2000 - 2019 Motoroccasion