Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
15-03-2021
MotoVeda in Ede Kawasaki dealer

MotoVeda is in een aantal jaren uitgegroeid naar een begrip in de regio. We hebben het bedrijf zien groeien van een brom- en snorfietswinkel naar een onderneming met veel expertise en specialisaties. MotoVeda is in Ede en omstreken bekend van de dealerschappen van Piaggio, Moto Guzzi, Vespa en Aprilia en beschikt over een ruime motorkledingshop. De drijvende motor achter MotoVeda is het duo Henk en Emmy Veenendaal. Dat zij erg bevlogen en dynamisch zijn uit zich alleen al met de kort geleden geopende nieuwe en ruim opgezette showroom van 1800 m2, waar ruim 100 nieuwe en gebruikte motoren en (motor)scooters te vinden zijn.

Met nu ook het verworven Kawasaki dealerschap, de focus op kwaliteit en service en de mooie nieuwe showroom is een bezoek aan MotoVeda zeker een bezoek waard. Vanwege de aanhoudende COVID-19 restricties kon de officiële opening van het nieuwe pand en de viering van het Kawasaki dealerschap geen doorgang vinden, maar dat zal later dit jaar als de restricties zijn opgeheven op passende wijze worden goedgemaakt. Wij zijn er zeker bij! 

MotoVeda is gevestigd aan de Galvanistraat 55 in Ede. Openingstijden van dinsdag t/m vrijdag van 9:00 - 17:30 en zaterdag van 9:00 - 17:00 uur. MotoVeda is 24/7 online bereikbaar via www.motoveda.nl.

MotoVeda sfeerimpressie: https://www.youtube.com/watch?v=373UbNO6KTA

Je droomKAWASAKI nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl

#Kawasaki #MotoVeda #Motoroccasion #motorkopenBron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: BMW in 1960 - De R 69 en R 69 S (1960) waren motorisch sterk genoeg, met een goed werkend rijwielgedeelte, maar hun uiterlijk was nog dat van rond de oorlog. Gedurende de hele jaren vijftig en -zestig had elke BMW motorfiets kogelkoppelingen voor de montage van een zijspan. Dat was niet alleen handig voor kopers die inderdaad een zijspan wilden monteren, het was ook een geruststelling voor de solo-rijders: Dit frame is sterk genoeg om een zijspan te trekken. "Nieuwe" modellen volgden elkaar weliswaar in een hoog tempo op, maar de wijzigingen ten opzichte van de voorgaande modellen waren slechts minimaal. Dat betekende ook dat onderdelen van BMW's moeiteloos op tien jaar jongere machines gemonteerd konden worden.
© 2000 - 2022 Motoroccasion