Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
15-03-2021
MotoVeda in Ede Kawasaki dealer

MotoVeda is in een aantal jaren uitgegroeid naar een begrip in de regio. We hebben het bedrijf zien groeien van een brom- en snorfietswinkel naar een onderneming met veel expertise en specialisaties. MotoVeda is in Ede en omstreken bekend van de dealerschappen van Piaggio, Moto Guzzi, Vespa en Aprilia en beschikt over een ruime motorkledingshop. De drijvende motor achter MotoVeda is het duo Henk en Emmy Veenendaal. Dat zij erg bevlogen en dynamisch zijn uit zich alleen al met de kort geleden geopende nieuwe en ruim opgezette showroom van 1800 m2, waar ruim 100 nieuwe en gebruikte motoren en (motor)scooters te vinden zijn.

Met nu ook het verworven Kawasaki dealerschap, de focus op kwaliteit en service en de mooie nieuwe showroom is een bezoek aan MotoVeda zeker een bezoek waard. Vanwege de aanhoudende COVID-19 restricties kon de officiële opening van het nieuwe pand en de viering van het Kawasaki dealerschap geen doorgang vinden, maar dat zal later dit jaar als de restricties zijn opgeheven op passende wijze worden goedgemaakt. Wij zijn er zeker bij! 

MotoVeda is gevestigd aan de Galvanistraat 55 in Ede. Openingstijden van dinsdag t/m vrijdag van 9:00 - 17:30 en zaterdag van 9:00 - 17:00 uur. MotoVeda is 24/7 online bereikbaar via www.motoveda.nl.

MotoVeda sfeerimpressie: https://www.youtube.com/watch?v=373UbNO6KTA

Je droomKAWASAKI nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl

#Kawasaki #MotoVeda #Motoroccasion #motorkopenBron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: YAMAHA in 1968 - Dit type startte een wererldwijde produktie-explosie in trail motorfietsen. Voor de verschijning van de DT-1 waren off-road motorfietsen een gestripte vorm van wegmotoren. Ter contrast werd de motor gentroduceerd met de mededeling dat de machine je brengt "beyond where the roads end." Boordevol technologie speciaal voor off-road rijden, zoals een Ceriani type voorvork en de langste slag in het motorblok van die tijd, Autolube, een valbeugel om het blok, vijf kleppen, brede geblokte crossbanden werd deze motor de grondlegger van de "trail bikes."
© 2000 - 2021 Motoroccasion