Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
24-12-2018
Nieuwe 2019 kleuren Honda Gold Wing

De Honda Goldwing was in 2018 snel uitverkocht maar is nu weer volop leverbaar in de nieuwe 2019 kleuren.

De 2018 Gold Wing werd compleet nieuw ontworpen. Het iconische flat six motorblok heeft 4 kleppen per cilinder, wordt aangestuurd door throttle-by-wire en heeft onder anderen 4 verschillende rij modi, Honda Selectable Torque Control en Hill Start Assist. Daarnaast heeft het nieuwe frame aluminium balken, double wishbone voorophanging en een enkelzijdige Pro-Arm. De demping is elektronisch regelbaar en dat geldt ook voor de veervoorspanning. Daarnaast horen bijvoorbeeld een elektrisch verstelbaar windscherm, Smart Key en Apple Car Play nu tot de standaard uitrusting. Verder is er ook een volledig nieuw DCT systeem (3e generatie, met 7 versnellingen) beschikbaar (meer info: www.goldwing2018.nl)

De nieuwe 2019 kleuren en modellen zijn inmiddels verkrijgbaar via de officiële Honda dealers, waarbij de prijzen ongewijzigd zijn gebleven. 

Gold Wing  € 30.858,-.
  • Darkness Black Metallic (nieuwe 2019 kleur)
  • Mat Majestic Silver Metallic


Gold Wing Touring  € 38.358,- 
(oa met topkoffer met ruimte voor 2 integraalhelmen)

  • Candy Ardent Red
  • Darkness Black Metallic


Gold Wing Touring Deluxe € 42.858,-
(met DCT en Airbag)

  • Pearl Hawkseye Blue (nieuwe 2019 kleur)
  • Darkness Black Metallic
  • Candy Ardent Red / Black

(Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW, BPM en alle rijklaarmaakkosten).Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: INDIAN in 1927 - De viercilinder Indian Ace wordt uitgebracht. De 101 cc Scout wordt de keuzemachine van -wall of death- stunt rijders. Door het Art Deco tijdperk raakt de Indian Motorcycle versierd met een volledig gamma van Duco kleuren, two-tone design, pinstriping, en stickers. Twee nieuwe lichtgewicht modellen vinden hun debuut, de Motoplane en de Pony Scout.
© 2000 - 2019 Motoroccasion