Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
24-12-2018
Nieuwe 2019 kleuren Honda Gold Wing

De Honda Goldwing was in 2018 snel uitverkocht maar is nu weer volop leverbaar in de nieuwe 2019 kleuren.

De 2018 Gold Wing werd compleet nieuw ontworpen. Het iconische flat six motorblok heeft 4 kleppen per cilinder, wordt aangestuurd door throttle-by-wire en heeft onder anderen 4 verschillende rij modi, Honda Selectable Torque Control en Hill Start Assist. Daarnaast heeft het nieuwe frame aluminium balken, double wishbone voorophanging en een enkelzijdige Pro-Arm. De demping is elektronisch regelbaar en dat geldt ook voor de veervoorspanning. Daarnaast horen bijvoorbeeld een elektrisch verstelbaar windscherm, Smart Key en Apple Car Play nu tot de standaard uitrusting. Verder is er ook een volledig nieuw DCT systeem (3e generatie, met 7 versnellingen) beschikbaar (meer info: www.goldwing2018.nl)

De nieuwe 2019 kleuren en modellen zijn inmiddels verkrijgbaar via de officiële Honda dealers, waarbij de prijzen ongewijzigd zijn gebleven. 

Gold Wing  € 30.858,-.
  • Darkness Black Metallic (nieuwe 2019 kleur)
  • Mat Majestic Silver Metallic


Gold Wing Touring  € 38.358,- 
(oa met topkoffer met ruimte voor 2 integraalhelmen)

  • Candy Ardent Red
  • Darkness Black Metallic


Gold Wing Touring Deluxe € 42.858,-
(met DCT en Airbag)

  • Pearl Hawkseye Blue (nieuwe 2019 kleur)
  • Darkness Black Metallic
  • Candy Ardent Red / Black

(Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW, BPM en alle rijklaarmaakkosten).Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Dieselen" betekent: Ook wel nadieselen. Verschijnsel dat de motor door zelfontbranding van het benzine-luchtmengsel blijft doorlopen nadat het contact is afgezet. Dit wordt veroorzaakt door het nagloeien van koolafzetting op de bovenkant van de zuiger, in de cilinderkop of op de kleppen. Dieselen is een vorm van pingelen of detoneren, zijnde een ongereguleerde vorm van verbranding in de motor.
© 2000 - 2019 Motoroccasion