Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
13-02-2024
NIWA Motoren komt met crème de la crème naar MOTORbeurs Utrecht



NIWA Motoren is er dit jaar ook bij! Wie het bedrijf kent weet dat er mensen werken met een ware passie voor motoren. 

Met een flinke showroom bomvol nieuwe en gebruikte motoren en een aparte kledingvestiging (Voordeelhelmen Zwaagdijk) op loopafstand van de motorzaak is het zeker de moeite waard om NIWA Motoren eens te bezoeken.

Onder de naam NIWA Racing zijn deze liefhebbers al meer dan 25 jaar actief in de motorsport en hebben zij diverse successen behaald!

Tijdens de MOTORbeurs Utrecht komen zij naar het Motoroccasion.nl Motorplein met de crème de la crème aan motoren waaronder diverse scherp geprijsde occasions en nieuwe modellen.

Als kers op de taart kunt u exclusief bij NIWA de Krämer GP2 890R en -RR bekijken op de beursstand! 

Kom kennismaken met al het moois op het Motoroccasion.nl Motorplein in hal 10, stand 10.A040! 

Bekijk hier de motoren van NIWA Motoren

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: MOTO GUZZI in 1964 - De jaren 60 brachten belangrijke veranderingen binnen het bedrijf. Met eerst de dood van Giorgio Parodi in 1955 en later die van Carlo Guzzi in 1964, gecombineerd met de diepe crisis die de motorbranche raakt in die periode, werd Moto Guzzi overgenomen door SEIMM. Het bedrijf concentreerde zich op hoofdzakelijk op lichtgewichtmachines zoals de bromfietsen Dingo en Trotter om aan de grote vraag van jonge mensen te voldoen. Om dit imago te keren en weer de Moto Guzzi hartstocht op te laten leven start men de ontwikkeling van een nieuwe 90 graden V-Twinmotor die door Carcano wordt ontworpen en die het symbool van Moto Guzzi van vandaag zou worden.
© 2000 - 2024 Motoroccasion