Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
25-01-2021
On en Offroad met Husqvarna 2021 701 ENDURO en 701 SUPERMOTOHusqvarna Motorcycles heeft voor 2021 de beschikbaarheid van de 701 Enduro en 701 Supermoto aangekondigd. Beide modellen hebben gedeelde en specifieke upgrades die de algehele prestaties verbeteren. Ook zijn beide modellen nu uitgerust met een nieuw LCD-dashboard. Deze is geplaatst achter de opnieuw ontworpen koplampunit. Het dashboard is darmee beter leesbaar envoorzien van een geïntegreerde versnellingsindicator en een toerentalweergave. Bovendien zijn de 701 Enduro en 701 Supermoto nu voorzien van een EURO 5-conform uitlaatsysteem. De 701 Supermoto heeft nu ook een andere voorremklauw, de nieuwe Brembo Monoblock met 4 zuigers. In combinatie met de remschijf van 320 mm ben je ervan verzekerd dat je altijd beschikt over goede remmen. De 701 Enduro wordt geleverd met de optie om het ABS-systeem volledig uit te schakelen om op deze manier de offroad-prestaties te ontgrendelen.

Technische highlights:
Nieuw LCD-dashboard met geïntegreerde versnellingsindicator en toerentalweergave
Nieuw ontwerp van koplampunit op basis van uitgebreide motorsportervaring
Nieuw EURO 5-conform uitlaatsysteem
Nieuwe Brembo Monoblock-voorremklauw op 701 Supermoto voor verbeterde remprestaties
De ABS-functionaliteit kan volledig worden uitgeschakeld op de 701 Enduro voor uitzonderlijke offroad-prestaties
De geavanceerde Ride Mode-functionaliteit omvat de Supermoto / Offroad ABS-modus
ABS in bochten
Hellingshoekgevoelige tractiecontrole
Gemakkelijk schakelen
Trellisframe van chroom-molybdeenstaal
Aluminium achterbrug
Subframe achter van polyamide met geïntegreerde brandstoftank
74 pk eencilindermotor
Ride-by-wire gashendel
Bekrachtigde slipkoppeling
State-of-the-art carrosserie en opvallende graphics

Om ervoor te zorgen dat alle 701 Enduro- en 701 Supermoto-rijders volledig zijn voorbereid op hun volgende avontuur, biedt de Functional Offroad Apparel-collectie hoogwaardige items die bescherming, allround functionaliteit en comfort garanderen. Husqvarna Motorcycles biedt ook een uitgebreide reeks technische accessoires - hoogwaardige artikelen die extra bescherming, duurzaamheid en stijl toevoegen aan alle 701 Enduro- en 701 Supermoto-machines.

De 2021 701 Enduro en 701 Supermoto zijn nu verkrijgbaar bij Husqvarna Motorcycles-dealers. 
Raadpleeg de Husqvarna Motorcycles-dealer voor alle details over prijzen en beschikbaarheid.

Je droomHUSQVARNA nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl
#Husqvarna #Enduro #Supermoto #Motoroccasion #motorkopen #motorenBron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Donorcycle" betekent: Woordspeling op motorcycle. Chirurgenhumor uit de Verenigde Staten. Motorrijders hebben op de operatiekamers van ziekenhuizen de reputatie niet zelden een bron van donororganen te zijn, gezien de hoge incidentie van sterfgevallen bij motorongelukken. De meerderheid van de motorpopulatie bestaat uit jonge mannen in de kracht van hun leven. In verschillende Amerikaanse staten is het niet verplicht een helm te dragen. Dodelijke ongelukken zijn nogal eens te wijten aan hersenletsel. De organen die geschikt zijn voor transplantatie zijn dan nog in een uitstekende staat. Ook uit de hoek van de chirurgen komt de variant murdercycle. Donorcycle of donorbike wordt ook gebruikt in de betekenis van onderdelenbron wanneer een complete motorfiets wordt gekannibaliseerd om een andere motorfiets aan het rijden te houden.
© 2000 - 2021 Motoroccasion