Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
27-08-2020
Opti-Line telefoon- en USB oplossingen voor motorenEr zijn verschillende systemen in de handel voor navigeren, bellen en muziek luisteren. Daarnaast bestaat er een groep die alles op de telefoon heeft en daar handig gebruik van wil maken, ook op de motor. Ben jij ook zo iemand dan heeft Opti-Line daar het passende gereedschap voor.

Opti-Line heeft een uitgebreid accessoire pakket om de mobiele telefoon op het stuur te plaatsen. Het mooie is dat je niet allerlei toeters en bellen nodig hebt. Door het Duo-lock systeem hoef je eenmalig een houder aan te schaffen en zijn er verschillende beschermingshoesjes op te bevestigen.
Er is een ruim assortiment aan telefoonhouders-en beschermingshoesjes, montagekits en USB oplossingen leverbaar. Je koopt een losse case of houder voor je telefoon en kiest daarbij de gewenste montagekit. De Opti-Line montagekits zijn toepasbaar op het stuur, de spiegelarm of spiegelbout, kroonplaat of op een windscherm. Het geheel is 360° draaibaar. Daarnaast wordt er standaard een veiligheidskabel meegeleverd bij de houder.  Alle waterdichte hoesjes zijn voorzien van een kabelingang aan de onderkant.

Meer  informatie over Opti-Line, alle accessoires of het dichtstbijzijnde verkooppunt zijn te vinden op  https://www.grandcanyonbike.eu/lampa

Je droommotor nog niet gevonden? De beste koop vind je op motoroccasion.nl
#opti-line #igm-trading #grandcanyonbike #motoroccasion #motornavigatie #motorrijden
 Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: MOTO GUZZI in 1999 - In 1995 kocht de De Tomaso Group de investeringsbank Finprogetti. Finprogetti benoemde Arnolfo Sacchi tot algemeen directeur, maar in 1997 werd hij vervangen door Oscar Cecchinato, die eerder bij Aprilia had gewerkt. Er ontstond een strijd tussen Ducati en Aprilia om Moto Guzzi over te nemen en zelfs KTM werd genoemd. In het voorjaar van 1999 werd de voormalige directeur van Ducati/Cagiva, Mario Scandellari, directeur van Moto Guzzi.
© 2000 - 2022 Motoroccasion