Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
27-08-2020
Opti-Line telefoon- en USB oplossingen voor motorenEr zijn verschillende systemen in de handel voor navigeren, bellen en muziek luisteren. Daarnaast bestaat er een groep die alles op de telefoon heeft en daar handig gebruik van wil maken, ook op de motor. Ben jij ook zo iemand dan heeft Opti-Line daar het passende gereedschap voor.

Opti-Line heeft een uitgebreid accessoire pakket om de mobiele telefoon op het stuur te plaatsen. Het mooie is dat je niet allerlei toeters en bellen nodig hebt. Door het Duo-lock systeem hoef je eenmalig een houder aan te schaffen en zijn er verschillende beschermingshoesjes op te bevestigen.
Er is een ruim assortiment aan telefoonhouders-en beschermingshoesjes, montagekits en USB oplossingen leverbaar. Je koopt een losse case of houder voor je telefoon en kiest daarbij de gewenste montagekit. De Opti-Line montagekits zijn toepasbaar op het stuur, de spiegelarm of spiegelbout, kroonplaat of op een windscherm. Het geheel is 360° draaibaar. Daarnaast wordt er standaard een veiligheidskabel meegeleverd bij de houder.  Alle waterdichte hoesjes zijn voorzien van een kabelingang aan de onderkant.

Meer  informatie over Opti-Line, alle accessoires of het dichtstbijzijnde verkooppunt zijn te vinden op  https://www.grandcanyonbike.eu/lampa

Je droommotor nog niet gevonden? De beste koop vind je op motoroccasion.nl
#opti-line #igm-trading #grandcanyonbike #motoroccasion #motornavigatie #motorrijden
 Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Clubman" betekent: Van Clubmans Races. Racecategorie in Engeland. Aan de motorfietsen die aan deze race deelnemen wordt de eis gesteld dat ze in de standaarduitvoering verkeren (dus met verlichting en zonder speciale uitlaten of carburateurs). Aan het einde van de tweede manche is er een gedwongen pitsstop, waarna met de kickstarter moet worden gestart om de wedstrijd te vervolgen. Aanduwen is verboden, behalve bij een (on)vrijwillige stop tijdens de race. Wie binnen zesvijfde van de winnende tijd binnenkomt, mag gratis meedoen aan de eerstvolgende Grand Prix. Aan de Clubman Race ontleenden Engelse motorfietsfabrikanten referenties voor hun modellen, bijvoorbeeld de Velocette Clubman.
© 2000 - 2022 Motoroccasion