Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
27-08-2020
Opti-Line telefoon- en USB oplossingen voor motoren



Er zijn verschillende systemen in de handel voor navigeren, bellen en muziek luisteren. Daarnaast bestaat er een groep die alles op de telefoon heeft en daar handig gebruik van wil maken, ook op de motor. Ben jij ook zo iemand dan heeft Opti-Line daar het passende gereedschap voor.

Opti-Line heeft een uitgebreid accessoire pakket om de mobiele telefoon op het stuur te plaatsen. Het mooie is dat je niet allerlei toeters en bellen nodig hebt. Door het Duo-lock systeem hoef je eenmalig een houder aan te schaffen en zijn er verschillende beschermingshoesjes op te bevestigen.
Er is een ruim assortiment aan telefoonhouders-en beschermingshoesjes, montagekits en USB oplossingen leverbaar. Je koopt een losse case of houder voor je telefoon en kiest daarbij de gewenste montagekit. De Opti-Line montagekits zijn toepasbaar op het stuur, de spiegelarm of spiegelbout, kroonplaat of op een windscherm. Het geheel is 360° draaibaar. Daarnaast wordt er standaard een veiligheidskabel meegeleverd bij de houder.  Alle waterdichte hoesjes zijn voorzien van een kabelingang aan de onderkant.

Meer  informatie over Opti-Line, alle accessoires of het dichtstbijzijnde verkooppunt zijn te vinden op  https://www.grandcanyonbike.eu/lampa

Je droommotor nog niet gevonden? De beste koop vind je op motoroccasion.nl
#opti-line #igm-trading #grandcanyonbike #motoroccasion #motornavigatie #motorrijden
 



Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Grand Prix" betekent: Letterlijk grote prijs, verbonden aan het land waar een internationale wegrace wordt verreden. Bijvoorbeeld de Italiaanse Grand Prix. Internationale race die meetelt voor het wereldkampioenschap.
© 2000 - 2024 Motoroccasion