Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
21-05-2019
Premier Delta met 5 jaar garantie

Een topper in de Premier collectie is de DELTA helm. Een modieuze flip-up helm van een hoge kwaliteit. Deze systeemhelm is de perfecte compromis tussen een full-face en een jethelm. Met zijn moderne, modieuze strakke lijnen zorgt het voor een optimale geluidsarme helm en dat is wel zo prettig tijdens een lange trip of sportief gebruik.

Het praktische mechanisme van openen en sluiten van het kinstuk met een knop aan de onderkant van de helm, maakt het makkelijk te gebruiken zelfs wanneer je handschoenen draagt. Het ventilatiesysteem bevat drie regelbare ventilatieopeningen. De eerste bevindt zich op het kinstuk, en de andere twee bevinden zich aan de bovenkant van de helm. Deze zorgen ervoor dat frisse lucht de helm in kan komen en weer kan verlaten. De buitenschaal is gegoten in thermoplastisch materiaal dat zeer resistent is. De binnenkant is gegoten in gedifferentieerde dichtheid EPS, in twee maten, om maximale bescherming te garanderen. De DELTA helm wordt geleverd met een in policarbonaat gegoten transparant vizier, deze is 2.2 mm dik, anti kras behandeld en geschikt voor gebruik met Pinlock® anti-vernevelsysteem. De Pinlock® antifog lens wordt standaard meegeleverd.
De helm heeft tevens een donker zonnevizier, krasbestendig en is inklapbaar door een knop op de onderkant van de schaal. Het vizier kan gemakkelijk worden aangepast en vervangen zonder dat je gereedschap nodig hebt. 

Kenmerken
  • De anti allergie voering is volledig afneembaar en wasbaar.
  • De kinband heeft een micrometrische quick release sluiting. 
  • Een verwisselbare windstopper en neusbescherming zijn standaard inbegrepen.
  • Bluetooth voorbereid, waardoor de kabels makkelijk geplaatst kunnen worden. 
  • De helm is beschikbaar in verschillende kleuren en designs. 
  • Verkrijgbaar in maten XS tot en met XXL. 
  • DELTA is gehomologeerd volgens de huidige standard ECE 22-05.
  • Gewicht: 1.760 +- 50gram

De prijzen variëren van 199,00 t/m 219,00 euro.

Premier geeft op alle helmen 5 jaar garantie, mits na aankoop geregistreerd op www.premier.it

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Starframe" betekent: BMW-frame uit de jaren dertig, waarvan de buizen die samenkomen bij het gietstuk van het balhoofd aan een ster (star) doen denken.
© 2000 - 2020 Motoroccasion