Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
03-05-2019
Prijswinnaar koopt bij Mulders Motoren

Nóg een gelukkige prijswinnaar van de Motoroccasion €1000,- actie heeft zijn beste koop via www.Motoroccasion.nl gedaan!

Dhr. Munneke heeft een SYM motorscooter uitgezocht en heeft deze samen met zijn zoon onlangs bij Mulders Motoren te Veendam opgehaald. Van harte gefeliciteerd!

Wil je ook een motor of motorscooter scoren? 
Hét adres is Mulders Motoren! 
www.muldersmotoren.nl.

(foto: vader en zoon Munneke)
#muldersmotoren #motoroccasion #sym #prijswinnaarsBron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: TRIUMPH in 1928 - In 1928 wordt Bettmann verkozen tot president van de British Cycle and Motorcycle Manufacturers and Traders Association. Het jaar daarna bereikt men de productiebovengrens van 30000 units per jaar. Het Duitse TWN wordt autonoom nadat de crash op Wall Street hier aanleiding toe geeft. TWN produceert nog verder tot 1957 en vervaardigt ook typemachines met het Triumph logo. In 1936 komt het moederbedrijf in de financiële problemen en grootste geldschieter Lloyd Bank maakt hem vice-president en zet op zijn plek ene Mr. Graham. In 1932 wordt de fietsfabriek verkocht. Triumph doet deze dagen ook enorm veel in automobielen waardoor ook de motorfietstak wat prijst moest geven in aandacht.
© 2000 - 2019 Motoroccasion