Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
03-05-2019
Prijswinnaar koopt bij Mulders Motoren

Nóg een gelukkige prijswinnaar van de Motoroccasion €1000,- actie heeft zijn beste koop via www.Motoroccasion.nl gedaan!

Dhr. Munneke heeft een SYM motorscooter uitgezocht en heeft deze samen met zijn zoon onlangs bij Mulders Motoren te Veendam opgehaald. Van harte gefeliciteerd!

Wil je ook een motor of motorscooter scoren? 
Hét adres is Mulders Motoren! 
www.muldersmotoren.nl.

(foto: vader en zoon Munneke)
#muldersmotoren #motoroccasion #sym #prijswinnaarsBron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Voorloop" betekent: De voorloop wordt ook wel sprong genoemd en slaat op de positie van het zijspanwiel in relatie tot het achterwiel van de motorfiets. Van bovenaf gezien staat het zijspanwiel gemiddeld zes tot tien centimeter voor het achterwiel. Bij het nemen van een linkerbocht moet het rechts gemonteerde zijspan om de motorfiets heendraaien, maar de centrifugale kracht die hierbij ontstaat maakt dat het zijspan van de motorfiets af wil gaan, wat voor het gevoel rechtdoor is. De voorloop brengt het zwaartepunt van het zijspan iets naar voren, waardoor de kans op omslaan in de linkerbocht naar de kant van het zijspan wordt verkleind. De motorfiets drijft het ‘dode’ gewicht van het zijspan aan, daarom is er altijd een lichte trek naar rechts aan het stuur voelbaar.
© 2000 - 2019 Motoroccasion