Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
11-03-2019
Rizoma accessoires voor de Kawasaki Z900RS CAFEDe klassieke schoonheid van de Kawasaki Z900RS brengt bijna elke motorliefhebber in vervoering. Voeg daarbij de zeer goede rijeigenschappen en het succes van dit aansprekende model is snel verklaard. Maar het kan altijd nog beter, mooier en functioneler, vinden de creatieve technici van het Rizoma ontwerpcentrum.

Het resultaat is een prachtige lijn onderdelen en accessoires speciaal ontworpen om de  RS en RS Café nog meer op de individuele wensen en smaak van de veeleisende motorrijder af te stemmen. Zo levert het Italiaanse topmerk onder meer een sportiever en gemakkelijk verstelbaar stuur waarmee je, vooral in combinatie met de risers, niet alleen een sportievere zitpositie creëert, maar ook meer comfort.De lange lijst accessoires vermeldt onder andere, een kleiner aluminium voorspatbord, valdoppen, spiegels, knipperlichten en sportieve voetsteunen. Meer informatie en een  compleet overzicht vind je op de website van de importeur (www.sparks-online.eu) of bij de RIZOMA Premium dealers. 

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Leading shoe" betekent: Oplopende remschoen. Bij een simplexrem is een van de twee schoenen oplopend (tegen de draairichting van de trommel in) en de ander lossend (met de draairichting van trommel mee). Trommelrem waarbij twee remschoenen door een eigen nok worden bediend. Ook wel afgekort als 2LS. Op die manier worden beide remschoenen tegen de draairich­ting van de trommel ingeduwd. Hierdoor kan harder worden geremd dan bij een *simplex-systeem, dat gebruikt maakt van een oplopende en een lossende schoen. Een two leading shoerem wordt ook wel *duplexrem genoemd. Dergelijke remmen worden nu hoofdzakelijk nog toegepast op cross- een trial- modellen. Algemeen wordt nu gekozen voor schijfremmen.
© 2000 - 2019 Motoroccasion