Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
11-03-2019
Rizoma accessoires voor de Kawasaki Z900RS CAFEDe klassieke schoonheid van de Kawasaki Z900RS brengt bijna elke motorliefhebber in vervoering. Voeg daarbij de zeer goede rijeigenschappen en het succes van dit aansprekende model is snel verklaard. Maar het kan altijd nog beter, mooier en functioneler, vinden de creatieve technici van het Rizoma ontwerpcentrum.

Het resultaat is een prachtige lijn onderdelen en accessoires speciaal ontworpen om de  RS en RS Café nog meer op de individuele wensen en smaak van de veeleisende motorrijder af te stemmen. Zo levert het Italiaanse topmerk onder meer een sportiever en gemakkelijk verstelbaar stuur waarmee je, vooral in combinatie met de risers, niet alleen een sportievere zitpositie creëert, maar ook meer comfort.De lange lijst accessoires vermeldt onder andere, een kleiner aluminium voorspatbord, valdoppen, spiegels, knipperlichten en sportieve voetsteunen. Meer informatie en een  compleet overzicht vind je op de website van de importeur (www.sparks-online.eu) of bij de RIZOMA Premium dealers. 

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Vlucht" betekent: Bij het afstellen van het zijspan aan de motorfiets wordt de motorfiets enigszins in schuine positie, dus niet zuiver verticaal gebracht ten aanzien van het zijspan. In veel gevallen bedraagt de vlucht twee graden ofwel vijf tot tien millimeter. De vlucht voorkomt dat een zijspancombinatie zwaar te manoeuvreren is. Zonder vlucht is het niet mogelijk op een vlakke rechte weg met losse handen te rijden.
© 2000 - 2020 Motoroccasion