Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
11-03-2019
Rizoma accessoires voor de Kawasaki Z900RS CAFEDe klassieke schoonheid van de Kawasaki Z900RS brengt bijna elke motorliefhebber in vervoering. Voeg daarbij de zeer goede rijeigenschappen en het succes van dit aansprekende model is snel verklaard. Maar het kan altijd nog beter, mooier en functioneler, vinden de creatieve technici van het Rizoma ontwerpcentrum.

Het resultaat is een prachtige lijn onderdelen en accessoires speciaal ontworpen om de  RS en RS Café nog meer op de individuele wensen en smaak van de veeleisende motorrijder af te stemmen. Zo levert het Italiaanse topmerk onder meer een sportiever en gemakkelijk verstelbaar stuur waarmee je, vooral in combinatie met de risers, niet alleen een sportievere zitpositie creëert, maar ook meer comfort.De lange lijst accessoires vermeldt onder andere, een kleiner aluminium voorspatbord, valdoppen, spiegels, knipperlichten en sportieve voetsteunen. Meer informatie en een  compleet overzicht vind je op de website van de importeur (www.sparks-online.eu) of bij de RIZOMA Premium dealers. 

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Speed wobble" betekent: Het optreden van een heftige oncontroleerbare trilling van de hele motorfiets bij hoge snelheid. De trilling begint vaak bij het achterwiel, dat pks aan de weg wil brengen.
© 2000 - 2020 Motoroccasion