Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
11-03-2022
Royal Enfield Classic 350 vanaf 10 maart bij Royal Enfield dealersHet pure motorrijden. De geheel nieuwe Royal Enfield Classic 350 is voor dit avontuur gemaakt. Een soepele en relaxte rit in perfecte harmonie. Onmiskenbaar vormgegeven en met een herkenbare sound.

De nieuwe Royal Enfield Classic 350 is vanaf 10 maart 2022 beschikbaar bij alle officiële Royal Enfield dealers.

De nieuwe Classic 350 geeft vorm aan de tradities en het vakmanschap uit vervlogen tijden, met een compleet nieuwe motor op het vertrouwde J-platform. De lucht-olie gekoelde 1-cilinder 4-takt 349cc motorblok met een vermogen van 20,2pk bij 6.100tpm en 27Nm koppel bij 4.000tpm zorgt voor de unieke Royal Enfield ‘hartslag’. Met een balans as voor een zijdezachte loop door het hele toerengebied, een licht te bedienen koppeling en de optimaal geprogrammeerde benzine-injectie voor de soepelste en meest geraffineerde rijervaring.

Een compleet nieuwe motor op het vertrouwde J-platform.
Het compleet nieuwe blok wordt gedragen door een nieuw dubbel wiegframe. Verder is de veelzijdige en tijdloze nieuwe Classic 350 uitgerust met een breed stuur, brede banden en een verbeterd breder zadel. Dit, gecombineerd met de rechte zithouding, zorgt voor vertrouwen en een moeiteloze en rotsvaste wegligging. Onvervalste rijeigenschappen, aangevuld met robuuste en betrouwbare kwaliteit. Het maakt de nieuwe Classic tot je ideale reisgenoot, waar je bestemming zich ook bevindt.Een druppelvormige tank
Met een druppelvormige tank, kenmerkende klassieke koplamp, sierlijke vormen van de carterdeksels, uiteenlopende kleurstellingen en een onderscheidende diepe drumsolo uit de uitlaatpijp. Ook nu koestert de nieuwe Classic 350 nog altijd de tijdloze stijl en vormgeving van weleer. Alle elementen vallen in volmaakte harmonie samen in een meesterwerk: de Royal Enfield Classic 350.

De nieuwe Royal Enfield Classic 350 is vanaf donderdag 10 maart 2022 verkrijgbaar bij de officiële Royal Enfield dealers, en leverbaar in verschillende varianten en kleurstellingen;

Halcyon Green of Halcyon Black voor € 5.999,-
Dark Stealth Black of Dark Gunmetal Grey voor € 6.299,-
Chrome Red of Chrome Bronze voor € 6.399,-

Genoemde prijzen zijn consumentenprijzen rijklaar, incl. BTW, BPM, onvermijdbare kosten en leges.
Tevens zullen er diverse accessoires beschikbaar zijn, waaronder mooie bar-end spiegels, speciale zadels (lager of touring) of een zijkoffer.

Je droom ROYAL ENFIELD nog niet gevonden?
De beste koop vind je op Motoroccasion.nl 

#royalenfield #classic350 #motoroccasion #motoren #motorrijden

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Hondepoothendels" betekent: Rem- of koppelingshendel dat qua vorm doet denken aan de achterpoot van een hond. In die vorm gemaakt om met minder kracht dan met conventionele uitstaande hendels de rem en koppeling te bedienen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion