Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
16-03-2020
Supercharged Z H2 op 21 maart bij Kawasaki dealersOp zaterdag 21 maart wordt de nieuwe Kawasaki Z H2 losgelaten bij de dealers tijdens de landelijke introductie. De 200 pk en 137 Nm sterke Supercharged Z H2 is dé Kawasaki waar vele fans naar uitgekeken hebben. Na overweldigende belangstelling tijdens MOTORbeurs Utrecht, en lovende kritieken van het motor journaille na de eerste testen in Las Vegas, is het nu tijd voor de dealers om deze Hypernaked tot in het kleinste detail aan u voor te stellen.

Vergeet niet om meteen een afspraak te plannen voor een uitgebreide proefrit en ervaar zelf de krachtigste en meest geavanceerde Z ooit. De 2020 Kawasaki Z H2 staat in de showroom vanaf €19.999,-.  Het Performance Edition pakket is beschikbaar voor €1.299,- exclusief montagekosten.

Kijk voor meer informatie en de Kawasaki dealer in uw regio op www.kawasaki.nl
 

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Teardrop tank" betekent: In 1936 introduceerde Harley-Davidson de Knucklehead, een volledig nieuw ontwerp. Op dit nieuwe model werd de teardrop tank, de benzinetank in de vorm van een traan {teardrop), ge´ntroduceerd. De benzinetanks van de moderne Harley-Davidsons lijken als twee druppels water op de oorspronkelijke teardrop tank uit 1936.
© 2000 - 2021 Motoroccasion