Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
16-03-2020
Supercharged Z H2 op 21 maart bij Kawasaki dealersOp zaterdag 21 maart wordt de nieuwe Kawasaki Z H2 losgelaten bij de dealers tijdens de landelijke introductie. De 200 pk en 137 Nm sterke Supercharged Z H2 is dé Kawasaki waar vele fans naar uitgekeken hebben. Na overweldigende belangstelling tijdens MOTORbeurs Utrecht, en lovende kritieken van het motor journaille na de eerste testen in Las Vegas, is het nu tijd voor de dealers om deze Hypernaked tot in het kleinste detail aan u voor te stellen.

Vergeet niet om meteen een afspraak te plannen voor een uitgebreide proefrit en ervaar zelf de krachtigste en meest geavanceerde Z ooit. De 2020 Kawasaki Z H2 staat in de showroom vanaf €19.999,-.  Het Performance Edition pakket is beschikbaar voor €1.299,- exclusief montagekosten.

Kijk voor meer informatie en de Kawasaki dealer in uw regio op www.kawasaki.nl
 

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Japanese bike bashing" betekent: Het met een voorhamer bewerken van een Japanse motorfiets op Harley-Davidson-treffens. Werd populair binnen de Amerikaanse bikers-scene in de jaren zeventig nadat een Californische Harley-Davidson dealer ermee begon op het moment dat dit als enige overgebleven Amerikaanse motorfietsmerk zware concurrentie te verduren kreeg van de Japanse motorfietsmerken. Begin jaren tachtig woei dit tijdverdrijf over naar Europa. Nu het Harley-Davidson weer voor de wind gaat, is dit fenomeen praktisch verdwenen.
© 2000 - 2021 Motoroccasion