Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
11-11-2019
Suzuki V-STROM 1050 en V-STROM 1050 XTDe nieuwe generatie V-stroms zijn voorzien van de nieuwste assistentiesystemen, hebben meer vermogen en zijn er verschillende technische verbeteringen doorgevoerd.

Suzuki heeft in het motorblok van 1.037 cm3 lichtere zuigers geplaatst en zijn er nokkenassen aangebracht met grotere nokken, plus twee bougies per cilinder. Het vermogen is nu opgetopt naar 79 kW / 107,6 pk.

Er is een lijst van intelligente assistentiesystemen die de V-STROM controleerbaarder en comfortabeler maken. De nieuwe koplamp met LED verlichting zorgt voor helder zicht. Op de V-STROM 1050 XT zijn ook de richtingaanwijzers voorzien van LED verlichting. Op het stuur is de nieuwe bediening te vinden. Het lage gewicht van het aluminium frame biedt door zijn opzet ruimte voor een tank van 20 liter. De langere wielbasis van 1555 millimeter draagt bij aan de stabiliteit.

De nieuwe Suzuki V-STROM 1050 en 1050 XT worden in het eerste kwartaal van 2020 geïntroduceerd.

Je droomV-STROM nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.Motoroccasion.nl

#suzuki #v-strom #1050 #motoroccasion #motorkopen

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Grüne Elefant" betekent: De Grüne Elefant (groene olifant) is een zijspancombinatie uit de jaren vijftig van het in 1987 ter ziele gegane Duitse merk Zündapp (Zünder- und Apparatenbau GmbH, München). De officiële typeaanduiding is KS 6o1. Deze in olijfgroen gespoten motorfiets was met zijn zware viertakt tweecilinder boxermotor een imposante verschijning, zeker in een tijd waarin lichte tweetakt motorfietsen als praktisch en goedkoop vervoermiddel het straatbeeld beheersten. Het beroemde Elefantentreffen in Duitsland is naar deze motorfiets genoemd.
© 2000 - 2020 Motoroccasion