Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
11-11-2019
Suzuki V-STROM 1050 en V-STROM 1050 XTDe nieuwe generatie V-stroms zijn voorzien van de nieuwste assistentiesystemen, hebben meer vermogen en zijn er verschillende technische verbeteringen doorgevoerd.

Suzuki heeft in het motorblok van 1.037 cm3 lichtere zuigers geplaatst en zijn er nokkenassen aangebracht met grotere nokken, plus twee bougies per cilinder. Het vermogen is nu opgetopt naar 79 kW / 107,6 pk.

Er is een lijst van intelligente assistentiesystemen die de V-STROM controleerbaarder en comfortabeler maken. De nieuwe koplamp met LED verlichting zorgt voor helder zicht. Op de V-STROM 1050 XT zijn ook de richtingaanwijzers voorzien van LED verlichting. Op het stuur is de nieuwe bediening te vinden. Het lage gewicht van het aluminium frame biedt door zijn opzet ruimte voor een tank van 20 liter. De langere wielbasis van 1555 millimeter draagt bij aan de stabiliteit.

De nieuwe Suzuki V-STROM 1050 en 1050 XT worden in het eerste kwartaal van 2020 geïntroduceerd.

Je droomV-STROM nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.Motoroccasion.nl

#suzuki #v-strom #1050 #motoroccasion #motorkopen

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: AERMACCHI in 1912 - AERONAUTICA MACCHI (al snel samengevoegd tot Aermacchi) is opgericht in 1912 met als core-business het fabriceren van watervliegtuigen. Daarom werd het bedrijf dan ook gevestigd aan de rand van het meer van Varese. Het groeide vrij snel, mede dankzij de verkopen in de Eerste Wereldoorlog. Daarna bleef men zich op watervliegtuigen concentreren. Het bedrijf Aermacchi werd een van de beste deelnemers in de fameuze Schneider Trophy en tussen de vele uitstekende resultaten die men behaalde was ook die voor de hoogste snelheid ooit in de geschiedenis van de Trophy.
© 2000 - 2019 Motoroccasion