Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
11-11-2019
Suzuki V-STROM 1050 en V-STROM 1050 XTDe nieuwe generatie V-stroms zijn voorzien van de nieuwste assistentiesystemen, hebben meer vermogen en zijn er verschillende technische verbeteringen doorgevoerd.

Suzuki heeft in het motorblok van 1.037 cm3 lichtere zuigers geplaatst en zijn er nokkenassen aangebracht met grotere nokken, plus twee bougies per cilinder. Het vermogen is nu opgetopt naar 79 kW / 107,6 pk.

Er is een lijst van intelligente assistentiesystemen die de V-STROM controleerbaarder en comfortabeler maken. De nieuwe koplamp met LED verlichting zorgt voor helder zicht. Op de V-STROM 1050 XT zijn ook de richtingaanwijzers voorzien van LED verlichting. Op het stuur is de nieuwe bediening te vinden. Het lage gewicht van het aluminium frame biedt door zijn opzet ruimte voor een tank van 20 liter. De langere wielbasis van 1555 millimeter draagt bij aan de stabiliteit.

De nieuwe Suzuki V-STROM 1050 en 1050 XT worden in het eerste kwartaal van 2020 geïntroduceerd.

Je droomV-STROM nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.Motoroccasion.nl

#suzuki #v-strom #1050 #motoroccasion #motorkopen

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Fun bike" betekent: Plezierfiets. Met een fun bike wordt niet serieus gereden, in tegenstelling tot motorfietsen die worden bereden in het dagelijkse woon-werkverkeer, zoals de dienstfiets, of die aan eisen dienen te voldoen voor een bepaalde tak van motorsport. Fun bikes zijn dus geen serieuze toermotorfietsen, wegracers, cross- o f trialmotorfietsen. Bij een fun bike staat het vrijetijdskarakter van de motorfiets voorop. Veel van de moderne lichte off road-motorfietsen, bijvoorbeeld de Kawasaki KDX125, kunnen als zodanig worden aangemerkt. Sommige extravagante choppers of bitzas, die veeleer lijken te zijn gecreŽerd als bron van kijkplezier dan om te berijden kunnen om die reden worden aangemerkt als funbikes.
© 2000 - 2020 Motoroccasion