Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
21-06-2024
Triumph Bonneville T120 Elvis Presley Limited EditionTriumph Motorcycles onthult de T120 Elvis Presley Limited Edition ter ere van Elvis en het fascinerende verhaal van zijn ‘Memphis Mafia’ Bonnevilles. 

Onmiskenbare ELVIS gouden belettering, die podiumlichten voorstellen staan samen met Elvis Presley’s handtekening prominent op de tank en zijkanten. Echte fans zullen nog andere Elvis-verwijzingen vinden op de motor, zoals een subtiel ‘Taking Care of Business in a Flash’-embleem. Dat was niet alleen de persoonlijke mantra van de King dat zijn werkethiek weerspiegelde, maar was ook het design op de halsketting die hij aan elk van de leden van z’n Memphis Mafia schonk.De Aluminium Silver strepen op de tank van de Bonneville gaan mooi samen met de gestreepte spatborden en worden nog in de verf gezet door de handgeschilderde gouden details. Er werd een diepe, kwalitatieve chrome afwerking toegepast op de zorgvuldig geselecteerde onderdelen, zoals de elegante dubbele uitlaat met de klassieke ‘peashooters’ einddempers.

Deze Special Edition is gelimiteerd op 925 exemplaren en is genummerd op de kroonplaat, met een gelaserde ets van Elvis’ handtekening. Elk van de motorfietsen wordt verkocht met een gouden plaat van Sony in een exclusieve Elvis Presley en Triumph Motorcycles hoes. Daarin zit ook een echtheidscertificaat, met de hantekeningen van Triumph CEO Nick Bloor en Jamie Salter, de oprichter, voorzitter en CEO van ABG, Elvis Presley Enterprises.

De nieuwe T120 Elvis Presley Limited Edition heeft een prijs vanaf €17.395 in België en €19.795 in Nederland. Klanten kunnen hun motor reserveren. of meer informatie vinden. op triumphmotorcycles.be en triumphmotorcycles.nl.  
Deze limited edition zal vanaf augustus 2024 bij de Triumph-dealers in de Benelux in de showroom staan.

Je droom Triumph nog niet gevonden? De beste koop vind je op motoroccasion.nl.

#Bonneville #Elvis #Triumph #Motoroccasion
 Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Norbsa" betekent: Motorfiets opgebouwd uit het Featherbedframe van een Norton en een BSA-motorblok. Het Featherbedframe van Norton gold lange tijd als het beste motorframe ter wereld. De BSA-motoren bleken uiteindelijk minder snel dan die van de concurrerende Engelse merken, al was de BSA Gold Star, een traditionele eencilinder in 350CC en 500CC versie, een raspaard.
© 2000 - 2024 Motoroccasion