Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
31-08-2020
TRIUMPH komt met design TRIDENT 2021Triumph Trident is een langlopende typebenaming in de wereld van Europese motormerken. De Triumph Trident is in verschillende uitvoeringen op de markt gebracht. Met de komst van de Japanse merken eind jaren '60 is de Trident naar de achtergrond verdwenen maar uit het oog is zeker niet uit het hart in dit geval. Er is onlangs een geheel nieuw design onthuld van een drie cilinder roadster met de naam Trident waarmee Triumph in het voorjaar van 2021 de strijd aan wil gaan met de concurrentie. 

Aan deze Roadster heeft het Hinckley designteam, bijgestaan door Rodolfo Frascoli, vier jaar gewerkt. De to-do list van de ontwerpers is zoals te verwachten niet op één A4-tje af te vinken en gaat van ergonomie en behoud van het Triumph dna naar het combineren van optimale motor- en rijprestaties, aangevuld met comfort en hedentijdse technologische toepassingen.  

Het resultaat is een compacte motor met een nostalgisch gevoel en moderne digitale technologie. 

Je droomTriumph nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl
#TriumphMotorcycles #Trident #Roadster #Motoroccasion

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: DUCATI in 2002 - Het grootste evenement voor Ducati is de derde WDW (World Ducati Week), de jaarlijkse Ducati bijeenkomst welke nu een hele week duurt. De 999, voortvloeiend uit de onsterfelijke 996, brengt ons wederom op een nieuw markeringpunt voor for ultra-sports rijders in de komende tien jaar. De erkenning van het model komt met "Bike of the Year" ondermeer van het toonaangevende British Motorcycle News magazine. In de Superbike World Championships wint Ducati haar elfde fabriekstitel dankzij de onvoorstelbare vaardigheid en lef van de fabrieksrijders. In lijn met de gekozen koers aangaande Ducati People wordt als eerbetoon aan deze mensen een wereldwijde campagne opgestart waarin Ducati rijders en medewerkers in 1998 in het zonnetje worden gezet en onderdeel worden van de nieuwe advertenties. En eindelijk, na drie jaar intensief ontwikkelen wordt het lange wachten beloont met de geboorte van Ducati Multistrada.
© 2000 - 2022 Motoroccasion