Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
31-08-2020
TRIUMPH komt met design TRIDENT 2021Triumph Trident is een langlopende typebenaming in de wereld van Europese motormerken. De Triumph Trident is in verschillende uitvoeringen op de markt gebracht. Met de komst van de Japanse merken eind jaren '60 is de Trident naar de achtergrond verdwenen maar uit het oog is zeker niet uit het hart in dit geval. Er is onlangs een geheel nieuw design onthuld van een drie cilinder roadster met de naam Trident waarmee Triumph in het voorjaar van 2021 de strijd aan wil gaan met de concurrentie. 

Aan deze Roadster heeft het Hinckley designteam, bijgestaan door Rodolfo Frascoli, vier jaar gewerkt. De to-do list van de ontwerpers is zoals te verwachten niet op één A4-tje af te vinken en gaat van ergonomie en behoud van het Triumph dna naar het combineren van optimale motor- en rijprestaties, aangevuld met comfort en hedentijdse technologische toepassingen.  

Het resultaat is een compacte motor met een nostalgisch gevoel en moderne digitale technologie. 

Je droomTriumph nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl
#TriumphMotorcycles #Trident #Roadster #Motoroccasion

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Politiehelm" betekent: De politiehelm lijkt op de jethelm, maar laat de oren vrij. Amerikaanse en Franse motoragenten dragen dit type helm uit praktische overwegingen. Bij het controleren van weggebruikers hoeft dan niet elke keer de helm te worden afgezet. Als modieus artikel is de politiehelm in de jaren tachtig bij de berijders van custom-motorfietsen populair geworden.
© 2000 - 2022 Motoroccasion