Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
30-10-2023
Unieke door Wil Hartog gesigneerde Bakker GT 750Bij Motorado in Leeuwarden staat deze unieke racemotor met Nico Bakker raceframe en een  Suzuki GT 750 motorblok. Het is de enige Bakker GT750 in Nederland op officieel Bakker kenteken en komt uit 1977. Bijzonder is ook de handtekening van Wil Hartog op de tank.

Kenner kennen de geschiedenis en internationale successen van Bakker Framebouw, zo niet, neem dan eens een kijkje op hun website bakkerframes.com.

De motor heeft geflowede cilinders en expansie uitlaten. Verder nog:
Lockheed remklauwen
Yamaha TZ 750 A voorvork
Yamaha TZ 750 achtervork
SMAC race achterwiel
EGLI race voorwiel

Volgens Motorado is het een betrouwbare en bijzondere classic racer. De motor heeft vaak geraced tijdens de Bikers Classics op Spa Franchorchamps. De laatste eigenaar had deze motor sinds 2001 in het bezit.

De vraagprijs is 15.600,-

Contact en bijzonderheden:  https://www.motoroccasion.nl/motoren/bakker-gt-750-m1511852.html

Motorado
Motorado heeft tientallen jaren ervaring in het motorrijden en is specialist in Triumph, Kawasaki en Moto Guzzi. Daarnaast is het een Ducati Care Center, en ze repareren motoren van BMW, Suzuki, Honda, Yamaha en bijna alle andere merken. 
 

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Beehive" betekent: Benaming voor het achterlicht van Harley-Davidsons uit de periode 1940-1946. In art deco uitgevoerd achterlicht met gebold langwerpig glaasje dat doet denken aan een in de lengterichting doorgesneden bijenkorf (beehive). De Beehive viel meer op dan het daaraan voorafgaande achterlicht, dat ver­zonken zat gemonteerd in het tuitspatbord en slechts een rela­tief klein rond rood puntje in het duister vormde. Het tombstone- of kerkraam-achterlicht volgde in 1947 de Beehive op.
© 2000 - 2023 Motoroccasion