Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
30-08-2021
Updates Honda Africa Twin Adventure Sports



De Honda Adventure Sports uitvoering van de Africa Twin krijgt in 2022 verschillende vernieuwingen waaronder Showa Electronically Equipped Ride Adjustment (Showa EERA™)-ophanging. een korter, instelbaar scherm, opvallende nieuwe ‘Cracked Terrain’-graphics en vernieuwde DCT-instellingen.

De specs van de Adventure Sports uitvoering: een lichtgewicht chassis en 1.084 cc-motorblok; een compleet elektronicapakket met een Inertial Measurement Unit (IMU) om rijmodi, HSTC, bochten-ABS, Wheelie Control en Rear Lift Control te beheren met daarbovenop ook bochtendetectie op de DCT-versie; standaard cruisecontrol, verwarmde handvatten, USB-poort en ACC-oplaadpunt; een fullcolour 6,5 inch TFT-touchscreen met geïntegreerde Apple CarPlay®, Android Auto® en Bluetooth; een dubbele LED-koplamp met dagrijverlichting (Daytime Running Lights of DRL) en bochtenverlichting.

De CRF1100L Africa Twin Adventure Sports zal te verkrijgen zijn in volgende kleurstellingen:

Pearl Glare White Tricolour 
Matte Ballistic Black Metallic







De Honda CRF 1100 L Africa Twin is licht gewijzigd. Zo behoort de bagagedrager nu tot de standaarduitrusting, is het koetswerk voor zien van ‘Big Logo’-graphics en zijn de DCT-instellingen vernieuwd. 

De specificaties van deze motor blijven ook ongewijzigd: lichtgewicht chassis met het slanke rally-geïnspireerde koetswerk en een karakteristiek, 1.084 cc-motorblok; een compleet elektronicapakket met een Inertial Measurement Unit (IMU) om rijmodi, HSTC, bochten-ABS, Wheelie Control en Rear Lift Control te beheren met daarbovenop ook bochtendetectie op de DCT-versie; standaard cruise controle; USB-poort; een fullcolour 6,5 inch TFT-touchscreen met geïntegreerde Apple CarPlay® en Bluetooth.

De CRF1100L Africa Twin zal te verkrijgen zijn in volgende kleurstellingen:

Pearl Glare White Tricolour 
Grand Prix Red
Matte Ballistic Black

Je droomAFRICA-TWIN nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl

Meer info? Bezoek de Honda website.

#AfricaTwin #Allroad #Motoroccasion









Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: BMW in 1923 - In 1923 besloot BMW zich meer op motorfietsen te richten, omdat het Verdrag van Versailles de productie van vliegtuigen verbood. In dat jaar draaide Max Friz de Bayernmotor 90° in het frame en de eerste BMW-motorfiets die het eigen merk mocht voeren was een feit. Dit was de R 32. De motor had globaal dezelfde opbouw zoals die tot op de dag van vandaag door BMW wordt gebruikt: een langsgeplaatste, luchtgekoelde tweecilinderboxermotor met een aandrijfas naar het achterwiel.
© 2000 - 2024 Motoroccasion