Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
31-05-2021
Vanaf-prijs Suzuki GSX-S1000 bekend



Een compleet nieuw design, een uitgebreid pakket aan assistentiesystemen en een 999 cm3-viercilinder die krachtiger is dan ooit en voldoet aan de laatste EU5-emissie-eisen. De nieuwe Suzuki GSX-S1000 moet voor nog meer rijplezier gaan zorgen, met een hoger topvermogen, maar vooral aanzienlijk meer bruikbaar koppel bij lage toerentallen.

Vanaf eind juni staat de nieuwe Suzuki GSX-S1000 bij de Nederlandse Suzuki-dealers. De nieuwe naked wordt geleverd in drie opvallende kleurstellingen: Metallic Triton Blue, Glass Matte Mechanical Grey en Glass Sparke Black. Alle kleurstellingen krijgen een contrasterende goudkleurige voorvork. Bestellen kan per direct, met een vanafprijs van € 14.999,-. 

Je droom GSX-S1000 nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl
#Suzuki #GSX-S1000 #motorrijden #motoren #motoroccasion





Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 2009 - Harley-Davidson maakt bekend dat het stopt met de productie van Buell motorfietsen en besluit MV Agusta te verkopen. Harley-Davidson kondigt uitbreiding in India. Het modeljaar 2009 brengt opnieuw een in productie vervaardigde driewieler met de naam FLHTCUTG Tri Glide Ultra Classic. Ook nieuw is de op geschiedenis geïnspireerde Cross Bones, een af-fabriek bobber.
© 2000 - 2024 Motoroccasion