Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
31-08-2020
Winnaar Indian FTR 1200 bij Motorstore Barendrecht



Martin de Vroege kon het niet geloven toen hij uit handen van Motostore Barendrecht de sleutels overhandigd kreeg van zijn fonkelnieuwe Indian FTR 1200.

Martin heeft in de eerste maanden van het jaar een proefrit gedaan op deze schitterende motor. De actie liep tot eind juli en dat was voor Martin wel een mooie gelegenheid om te ontdekken of de FTR wat voor hem zou kunnen zijn. Tijdens de proefrit ontdekte hij dat de motor zijn verwachtingen ver overtrof. De motor is volgens hem superkrachtig, comfortabel en gemakkelijk te besturen.

Het Motoroccasion team feliciteert Martin met zijn gewonnen prijs en wenst hem veel fijne kilometers toe.

*In 2020 werden ook de FTR Rally en FTR Carbon gelanceerd. De FTR is ook te rijden voor mensen met een A2-motorrijbewijs. Wil je ook eens proefrijden op een Indian? Je vindt de dealers op www.indianmotorcycle.eu.

Je droomINDIAN nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl
#IndianMotorcycles #FTR1200 #Motoroccasion

Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: BMW in 1973 - Hans A. Muth ontwierp de R 90 S. Dat model sloeg goed aan, vooral vanwege de kleurcombinaties die waren gebruikt. De R 90 S is inmiddels een duur verzamelobject geworden. In deze serie werden ook voor het eerst schijfremmen toegepast.
© 2000 - 2024 Motoroccasion