Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
18-07-2023
Yamaha XSR-900 DB40 Prototype op Goodwood Festival of Speed



De Yamaha XSR-900 DB40 Prototype is te zien op het festival van Goodwood Hill en vertegenwoordigt een mix van Yamaha's rijke racegeschiedenis en geavanceerde moderne technologie in lijn met de Sport Heritage uitstraling.

Het XSR-900 DB40-prototype is het nieuwste model op basis van het XSR900-platform. Vorige maand onthulde custom house caferacersofinstagram hun eerste Yard Built voor het Good-project op de Bike Shed Motorcycle Club Show, een aangepaste XSR-900 die teruggrijpt naar Yamaha's Grand Prix-racers uit de jaren 80 en 90.







Dit volgde op de onthulling van een reeks originele Yamaha-accessoires die de standaard XSR900 transformeerden in een RACER met een minikuip in café racer-stijl en een enkele zadelbekleding in racestijl. Deze XSR900 RACER maakte zijn debuut op de Bike Shed Motorcycle Show.

Je droom XSR-900 nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

#XSR900 #Yamaha #Motoroccasion #vintage









Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Clubman" betekent: Van Clubmans Races. Racecategorie in Engeland. Aan de motorfietsen die aan deze race deelnemen wordt de eis gesteld dat ze in de standaarduitvoering verkeren (dus met verlichting en zonder speciale uitlaten of carburateurs). Aan het einde van de tweede manche is er een gedwongen pitsstop, waarna met de kickstarter moet worden gestart om de wedstrijd te vervolgen. Aanduwen is verboden, behalve bij een (on)vrijwillige stop tijdens de race. Wie binnen zesvijfde van de winnende tijd binnenkomt, mag gratis meedoen aan de eerstvolgende Grand Prix. Aan de Clubman Race ontleenden Engelse motorfietsfabrikanten referenties voor hun modellen, bijvoorbeeld de Velocette Clubman.
© 2000 - 2024 Motoroccasion