Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
18-07-2023
Yamaha XSR-900 DB40 Prototype op Goodwood Festival of SpeedDe Yamaha XSR-900 DB40 Prototype is te zien op het festival van Goodwood Hill en vertegenwoordigt een mix van Yamaha's rijke racegeschiedenis en geavanceerde moderne technologie in lijn met de Sport Heritage uitstraling.

Het XSR-900 DB40-prototype is het nieuwste model op basis van het XSR900-platform. Vorige maand onthulde custom house caferacersofinstagram hun eerste Yard Built voor het Good-project op de Bike Shed Motorcycle Club Show, een aangepaste XSR-900 die teruggrijpt naar Yamaha's Grand Prix-racers uit de jaren 80 en 90.Dit volgde op de onthulling van een reeks originele Yamaha-accessoires die de standaard XSR900 transformeerden in een RACER met een minikuip in café racer-stijl en een enkele zadelbekleding in racestijl. Deze XSR900 RACER maakte zijn debuut op de Bike Shed Motorcycle Show.

Je droom XSR-900 nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

#XSR900 #Yamaha #Motoroccasion #vintage

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Full flow" betekent: Smeersysteem waarbij de oliepomp voor een constante toestroom van olie naar de te smeren lagers en onderdelen zorgt. In tegenstelling tot een pulserende oliestroom die meer dan bij het full flow-systeem afhankelijk is van het (wisselende) toerental van de motorfiets.
© 2000 - 2024 Motoroccasion