Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
18-07-2023
Yamaha XSR-900 DB40 Prototype op Goodwood Festival of SpeedDe Yamaha XSR-900 DB40 Prototype is te zien op het festival van Goodwood Hill en vertegenwoordigt een mix van Yamaha's rijke racegeschiedenis en geavanceerde moderne technologie in lijn met de Sport Heritage uitstraling.

Het XSR-900 DB40-prototype is het nieuwste model op basis van het XSR900-platform. Vorige maand onthulde custom house caferacersofinstagram hun eerste Yard Built voor het Good-project op de Bike Shed Motorcycle Club Show, een aangepaste XSR-900 die teruggrijpt naar Yamaha's Grand Prix-racers uit de jaren 80 en 90.Dit volgde op de onthulling van een reeks originele Yamaha-accessoires die de standaard XSR900 transformeerden in een RACER met een minikuip in café racer-stijl en een enkele zadelbekleding in racestijl. Deze XSR900 RACER maakte zijn debuut op de Bike Shed Motorcycle Show.

Je droom XSR-900 nog niet gevonden? De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

#XSR900 #Yamaha #Motoroccasion #vintage

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Man, Isle of" betekent: Op het motorracecircuit van het Engelse eiland Man wordt jaarlijks in juni de Britse TT verreden. Organisator van het eerste uur was Tom Radcliffe, na zijn dood opgevolgd door zijn zoon Bill.
© 2000 - 2024 Motoroccasion