Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
17-12-2018
De nieuwe BMW C 400 X vanaf € 8.084,-

BMW Motorrad betreedt het midsize scootersegment met de BMW C 400 X – een dynamisch premiummodel om sneller te reizen in stedelijk gebied. Met de nieuwe, efficiënte eencilindermotor met een vermogen van 25 kW (34 pk) laat hij zien dat stedelijk vervoer veel plezier kan bieden. De nieuwe BMW C 400 X is vanaf 15 december leverbaar voor een vanafprijs van € 8.084,-.

Dynamisch rijgedrag met hoogwaardig comfort
Het solide metalen buizenframe en het high-performance remsysteem dragen bij aan de dynamische rijeigenschappen van de BMW C 400 X. De telescopische voorvork en de twee veerpoten aan de achterzijde zijn specifiek afgesteld op een sportief en dynamisch rijgedrag met hoogwaardig comfort. Twee remschijven vóór en een enkele remschijf achter zorgen in combinatie met de standaard ABS voor optimale remkracht.

Optionele 6,5-inch full-colour TFT-display
De nieuwe BMW C 400 X is leverbaar met zaken die uniek zijn in dit segment. Zo is LED-verlichting bijvoorbeeld standaard. En met de BMW Motorrad Multi-Controller kan de bestuurder via het optionele 6,5-inch full colour TFT-display eenvoudig voertuig- en connectiviteitsfuncties bedienen. Zo kan hij tijdens het rijden de telefoon bedienen, muziek luisteren en gebruikmaken van de handige navigatiefunctie met pijlen.Optimaal gebruiksgemak
De BMW C 400 X is door zijn styling onmiddellijk herkenbaar als lid van de BMW Motorrad C Serie. De premium midsize scooter oogt modern, functioneel en dynamisch. De markant vormgegeven koplamp – met LED-technologie en optionele dagrijverlichting – springt direct in het oog. Met zijn uitstekende bescherming tegen weer en wind, twee geïntegreerde compartimenten voor bagage en de Flexcase onder de comfortabele buddyseat-uit-één-stuk voldoet de BMW C 400 X aan de hoogste eisen op het gebied van gebruiksgemak en rijcomfort.

Vanaf 15 december in de showroom
De nieuwe BMW C 400 X is leverbaar in de kleuren Zenith Blue metallic, Alpine White en Black storm metallic. Deze kleuren accentueren de atletische proporties en het kenmerkende design van de BMW C 400 X. De contrasterende zitting in grijs/zwart of rood/zwart benadrukt de dynamiek en uitstekende handling van de scooter. De nieuwe BMW C 400 X staat vanaf 
15 december 2018 bij de BMW Motorrad dealers in de showroom.

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Integraal" betekent: Integraalhelm. Ook wel klokhelm genoemd. Een helm die het gehele hoofd, inclusief het gezicht, bedekt (integraal =totaal). De integraalhelm werd overgenomen uit de autoracerij en raakte in de jaren zeventig in zwang bij het merendeel der motorrijders. Het gestroomlijnde uiterlijk en het vizier suggereerden snelheid en veiligheid, maar de praktijk heeft geleerd dat aan de integraalhelm ook nadelen verbonden zijn. Het is niet gezegd dat in geval van een ongeluk de integraalhelm de meeste garantie voor veiligheid biedt. Door het wegslaan van het hoofd kan een motorrijder zijn sleutelbeen breken door de rand aan de onderkant van de helm. Tevens is verstikking is sommige gevallen mogelijk, wanneer bij een val de helm wordt volgeschept met zand. Door de meeste motorrijders wordt de integraalhelm niettemin verkozen boven de jethelm of het spotje vanwege zijn bescherming tegen wind en regen, en vanwege het uiterlijk. Door berijders van antieke motorfietsen, custommotorfietsen en choppers wordt de integraalhelm als een misplaatste keuze beschouwd. Rechtop gezeten op de motorfiets vloekt een integraalhelm met de stijl van een dergelijke motorfiets. De gestroomlijnde integraalhelm harmonieert met een voorovergebogen positie.
© 2000 - 2019 Motoroccasion