Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
21-05-2019
Honda Deals

De zomer staat voor de deur waardoor iedereen in een opperste stemming is. Bij Honda worden ze ook blij van mooi weer. Daar kunnen aankomende Hondarijders van profiteren met de Honda Deals. In mei en juni heeft Honda namelijk verschillende acties op hun modellen. 

Touring
De Gold Wing is de ultieme reismotor met zijn DCT, 4 rij-modi en een reeks andere innovatieve kenmerken. Het vlaggenschip blijft heersen op het vlak van comfort en luxe.
Bij de aankoop van een nieuwe Gold Wing Touring (in het zwart) of een Touring Deluxe (in het rood) wordt er een inruilpremie van € 1.250 aangeboden. Toch maar even langs een dealer voor meer informatie?

 Super Sport / Street
Heb je de voorkeur voor een Super Sport of eerder een Street-model? Geen probleem! 
Niet alleen voor de Fireblade en de Fireblade SP, maar ook voor de CB1000R en de CB1000R+ gelden spectaculaire voorwaarden. Bij aankoop van een Fireblade of een Fireblade SP krijg je momenteel een korting van wel € 3.500. Een stapje dichterbij adrenalineverhogende prestaties, waar je ook rijdt.
Toch liever een naked sportmotor die het verschil maakt? Op de compacte en gespierde CB1000R en CB1000R+ krijg je momenteel een gratis Akropovic demper.Adventure
Ook de avonturiers slaan ze niet over. Een perfecte metgezel, overal waar je gaat? De Africa Twin is hier perfect voor, met 3 rij-modi, optionele DCT en een extra G-modus voor offroad-gebruik. Maar ook de Africa Twin Adventure Sports met zijn extra grote benzinetank, langere veerwegen en betere bescherming staat altijd voor je klaar. Op beide modellen ontvang je een korting van € 900.  Kortom, de Africa Twins staan klaar om jouw wereld te ontdekken. 

Ontdek de voorwaarden en de deals op de andere Honda motorfietsen op de actiewebsite of neem contact op met de Honda dealer in je buurt.

Vind je DROOMHONDA op Motoroccasion.nl, klik hier

#Honda #Deals #Goldwing #Africatwin #CB1000R # Motoroccasion

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Hoorn" betekent: Claxon. ‘Op de hoorn rijden’ wil zeggen dat een motorrijder zich met hoge snelheid in het verkeer stort en voor iedere medeweggebruiker die hem voor de wielen komt claxonneert. Dit weggedrag wordt gezien als een kenmerk van de slechte, onervaren en onbeschaafde motorrijder. Het gebruik van de hoorn dient met snelheidsbeperking gepaard te gaan.
© 2000 - 2020 Motoroccasion