Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
31-10-2022
Kawasaki presenteert 2023 Vulcan S

Voor 2023 heeft Kawasaki een nieuwe kleurstelling beschikbaar gemaakt voor de populaire Vulcan S. De Vulcan S kenmerkt zich door het 649cc parallel-twin motorblok dat gericht is op koppel en fijne rijeigenschappen. Het model is erg herkenbaar met dank aan onder andere een langgerekte tank en de stoere velgen.

Op de Vulcan S is het unieke Ergo-Fit systeem aangebracht waarmee de motor aan praktisch iedere motorrijder tussen de 1,50 m en 2,10 m kan worden aangepast. Dit wordt bereikt door de voetsteunen in drie standen te kunnen verstellen en zijn er andere zadels en sturen leverbaar. Wil je de motor nog meer eigen maken dan kun je ook ervoor kiezen om een Performance of Tourer accessoirepakket toe te voegen.

Vanaf begin november is de 2023 Kawasaki Vulcan S te vinden bij de Kawasaki dealers in de nieuwe Metallic Matte Carbon Gray kleurstelling met groene accenten of de tijdloze matzwarte kleur. Voor houders van een A2-rijbewijs is er een 35kW versie leverbaar. De prijzen worden later bekend gemaakt.

Je droom KAWASAKI VULCAN S nog niet gevonden?
De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

#Kawasaki #VulcanS #2023 #Motoroccasion #motorkopenBron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Slipstreaming" betekent: Een in de wegracesport veelvuldig toegepaste rij techniek waarbij de slipstream (zuiging, schroefwind) van de coureur die ervoor rijdt wordt benut. Vooral voor coureurs die vermogen te kort komen om een andere coureur voorbij te rijden, is slipstreaming noodzakelijk, want vlak voor de bocht kan de achtervolger plotseling uit de zuiging komen en dan trachten de voorganger eruit te remmen. Slipstreaming wordt als techniek vooral toegepast op circuits waar hoge topsnelheden worden gehaald, zoals Monza, Daytona en Paul Ricard. Iemand die in de slipstream rijdt, kan de snelheid van zijn voorganger verlagen: de slipstreamrijder vult deels het vacuŁm op dat achter de motorfiets van zijn voorganger ontstaat en wordt als het ware meegezogen. Degene wiens slipstream wordt gebruikt kan dat voelen aan de trilling van zijn motorfiets.
© 2000 - 2023 Motoroccasion