Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
31-10-2022
Kawasaki presenteert 2023 Vulcan S

Voor 2023 heeft Kawasaki een nieuwe kleurstelling beschikbaar gemaakt voor de populaire Vulcan S. De Vulcan S kenmerkt zich door het 649cc parallel-twin motorblok dat gericht is op koppel en fijne rijeigenschappen. Het model is erg herkenbaar met dank aan onder andere een langgerekte tank en de stoere velgen.

Op de Vulcan S is het unieke Ergo-Fit systeem aangebracht waarmee de motor aan praktisch iedere motorrijder tussen de 1,50 m en 2,10 m kan worden aangepast. Dit wordt bereikt door de voetsteunen in drie standen te kunnen verstellen en zijn er andere zadels en sturen leverbaar. Wil je de motor nog meer eigen maken dan kun je ook ervoor kiezen om een Performance of Tourer accessoirepakket toe te voegen.

Vanaf begin november is de 2023 Kawasaki Vulcan S te vinden bij de Kawasaki dealers in de nieuwe Metallic Matte Carbon Gray kleurstelling met groene accenten of de tijdloze matzwarte kleur. Voor houders van een A2-rijbewijs is er een 35kW versie leverbaar. De prijzen worden later bekend gemaakt.

Je droom KAWASAKI VULCAN S nog niet gevonden?
De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

#Kawasaki #VulcanS #2023 #Motoroccasion #motorkopen







Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Bahnburner" betekent: Bij naam die in de j aren zeventig werd gegeven aan de Moto Guzzi California. Deze motorfiets werd in het Duitse motorblad lovend besproken als een krachtige toermotorfiets en voorzien van de bijnaam Bahnburner, ofte­wel wegenbrander, door de toenmalige redacteur Ernst Leverkus. De Moto Guzzi California is een zware toermotor met treeplanken, royale buddyseat, windscherm en koffers. Hierbij is goed gekeken naar de toermotorfietsen van Harley-David­son.
© 2000 - 2024 Motoroccasion