Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
31-10-2022
Kawasaki presenteert 2023 Vulcan S

Voor 2023 heeft Kawasaki een nieuwe kleurstelling beschikbaar gemaakt voor de populaire Vulcan S. De Vulcan S kenmerkt zich door het 649cc parallel-twin motorblok dat gericht is op koppel en fijne rijeigenschappen. Het model is erg herkenbaar met dank aan onder andere een langgerekte tank en de stoere velgen.

Op de Vulcan S is het unieke Ergo-Fit systeem aangebracht waarmee de motor aan praktisch iedere motorrijder tussen de 1,50 m en 2,10 m kan worden aangepast. Dit wordt bereikt door de voetsteunen in drie standen te kunnen verstellen en zijn er andere zadels en sturen leverbaar. Wil je de motor nog meer eigen maken dan kun je ook ervoor kiezen om een Performance of Tourer accessoirepakket toe te voegen.

Vanaf begin november is de 2023 Kawasaki Vulcan S te vinden bij de Kawasaki dealers in de nieuwe Metallic Matte Carbon Gray kleurstelling met groene accenten of de tijdloze matzwarte kleur. Voor houders van een A2-rijbewijs is er een 35kW versie leverbaar. De prijzen worden later bekend gemaakt.

Je droom KAWASAKI VULCAN S nog niet gevonden?
De beste koop vind je op Motoroccasion.nl

#Kawasaki #VulcanS #2023 #Motoroccasion #motorkopenBron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: TRIUMPH in 2014 - Triumph, het best verkopende Britse motorfietsmerk, gaat 'back to the future' met zijn Bonneville, Thruxton en Scrambler. Dit door in het oog springende nieuwe kleurenschema's, verbeterd geluid en nog indrukwekkendere rijsensaties voor de legendarische Classics. De in het Britse Hinckley gevestigde fabrikant geeft zo met de verbetering van het uiterlijk en de klank een verfrissende-update aan deze moderne klassiekers. De Bonneville 2014 Special Edition heeft een kleurstelling die ge´nspireerd is door een van de laatste modellen die in 1982 in de legendarische fabriek in Meriden van de lijn liep: de T140w TSS.
© 2000 - 2023 Motoroccasion