Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
06-09-2021
Kawasaki Vulcan S 2022 vanaf oktober leverbaarKawasaki heeft met de Vulcan S een eigen plek verworven in het hededendaagse cruisersegment. Het veelzijdige merk heeft voor  het aankomende seizoen dit succesvolle model in 3 nieuwe kleuren leverbaar.

De Vulcan S heeft een getuned 649cc parallel-twin motorblok en heeft daardoor meer koppel in het lage en middenste toerengebied. De controle over deze motor is mede te danken aan het lage gewicht en het slanke buizenframe.
Zoals op de afbeeldingen is te zien heeft de Vulcan S een eigen karakter en wordt dat benadrukt door onderdelen als de langgerekte brandstoftank, de karakteristieke koplamp en het robuuste design.

Prettig bij deze motor is ook de lage zithoogte en het verstelbare rem- en koppelingshendel. Wanneer je het comfort nog verder wil vergroten kun je kieze uit een aantal unieke Ergo-Fit accessoires. Door middel van Reduced Reach of Extended Reach zadels en sturen is het mogelijk om de perfecte ergonomie te creëren.

Lang wachten op de 2022 Vulcan S is niet nodig. Vanaf oktober staat hij namelijk al bij de Kawasaki dealer in de volgende nieuwe kleuren:

•    Metallic Flat Spark Black
•    Candy Crimson Red 
•    Metallic Matte Graphene Steel Gray/Metallic Matte Graphite Gray

Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.

Je droom #VulcanS nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl.Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: SUZUKI in 1976 - De speelse VanVan roept ongetwijfeld herinneringen op bij velen. De -RV- VanVan was beschikbaar in 50, 75, 90 en 125cc modellen. De recente VanVan 125 bouwt trouwens verder op het concept van zijn voorganger! De legendarische RM zal het cross gamma TM opvolgen.
© 2000 - 2023 Motoroccasion