Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
25-04-2023
Monteur gevraagd.

(Eerste) motorfietsmonteur

HANNAMAX Motorsport is een jong en dynamisch bedrijf, sterk groeiend en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Wij zijn officieel dealer van KTM, HUSQVARNA en GASGAS (in alle segmenten) en werken aan alle populaire motoren.
Daarnaast hebben wij een grote werkplaats voor onderhoud, customizing en reparatie. Wij hebben een uitgebreide kledingshop, verkopen wij onderdelen en accessoires en verhuren wij motoren. Klanttevredenheid staat bij ons hoog aangeschreven en wij staan voor een eerlijk en gedegen advies, gebaseerd op een grote productkennis mede door jarenlange ervaring. Wil jij werken in ons team?
Wij zijn op zoek naar een (eerste) motorfietsmonteur en past het volgende bij jou:
Je hebt een enorme passie voor motoren en je bent ook een technisch ingestelde teamplayer
Je kunt zelf diagnoses stellen en reparaties uitvoeren
Je bent zelfstandig en kunt gestructureerd werkzaamheden plannen, bijhouden en uitvoeren
Je bent collegiaal, klantgericht en flexibel
Je bent in het bezit van een motorrijbewijs
Je bent stressbestendig, betrokken, secuur, oplossingsgericht
Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent bereid om ook eens op zaterdag te werken
Wij bieden jou:
Een fulltime functie in een modern dynamisch bedrijf met een informele werksfeer.  Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijk salaris conform opleiding en ervaring. Ook ga je deelnemen aan technische trainingen georganiseerd door KTM. Daarnaast kom je in een gezellig jong team terecht met leuke collega’s.
Heb je interesse om aan de slag te gaan bij ’n enthousiaste dealer en herken jij je in de bovengenoemde profielen? Reageer dan direct! Solliciteren kan eenvoudig via de mail info@hannamax.nl en vergeet je CV niet mee te sturen.

Bron: Hannamax Motorsport

Een stukje historie: YAMAHA in 2013 - Yamaha Motor Nederland heeft voor bezitters van een Yamaha-motorfiets de Build Your Own competitie opgezet om zo andere motorrijders te laten zien wat hun interpretatie van het nieuwe Sport Heritage segment is. Yamaha laat de schitterende XV 950 aan de fantasie van de koper over en leent zich uitstekend voor aanpassing naar persoonlijke smaak. Niet alleen de nieuwe XV950 serie, maar ook de andere modellen uit het Sport Heritage segment kunnen volledig naar eigen smaak “aangekleed” worden. Denk hierbij aan de VMAX, de XJR1300 en terug van weggeweest, de Yamaha SR 400. Hiervoor heeft Yamaha een compleet assortiment aan originele accessoires ontwikkeld, waarmee deze en meerdere Yamaha-modellen naar eigen inzicht zijn te personalizeren.
© 2000 - 2024 Motoroccasion