Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
18-11-2019
Multistrada nu 4 jaar garantie

  • Ducati introduceert 4Ever Multistrada: 4 jaar garantie met onbeperkt aantal kilometers voor alle modellen uit het Multistrada 2020 gamma
  • Na 16 jaar van constante verbetering heeft de Multistrada familie een ongekend niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid bereikt
  • De typische Ducati kwaliteit, vaardigheden en passie zijn ook terug te vinden in het netwerk van Ducati dealers

Borgo Panigale (Bologna, Italië) - Het is zestien jaar geleden dat de eerste Multistrada van de productielijn uit de fabriek in Borgo Panigale kwam. Tot nu toe zijn er meer dan 100.000 exemplaren van de motorfiets geproduceerd om te voldoen aan de wens om zonder grenzen en zonder compromissen te reizen.

Steeds strengere en langere tests, verbeterde productieprocessen en geavanceerde numerieke simulatie hebben Ducati's betrouwbaarheidsniveau naar het hoogste niveau ooit gebracht. Voortbouwend op deze ervaring biedt Ducati nu 4Ever Multistrada, een garantie van 4 jaar met een onbeperkt aantal kilometers voor alle modellen van de Multistrada familie uit het 2020 gamma.

Het rijden op een Multistrada is een unieke, spannende en aangename ervaring. De technologie, prestaties en het design die altijd al kenmerkend zijn geweest voor Ducati motorfietsen, worden gecombineerd met het comfort voor de rijder en de passagier en de laadcapaciteit, waardoor elke rijder de wens heeft om steeds langere afstanden af te leggen. Daarom heeft Ducati “4Ever Multistrada” ontwikkeld.

Geldig voor alle 950 en 1260 Multistrada modellen uit het gamma, inclusief de nieuwe 1260 S Multistrada Grand Tour, wordt 4Ever Multistrada rechtstreeks door Ducati aangeboden en is geldig in heel Europa. De 4Ever Multistrada garantie is geldig voor de Multistrada modellen uit het 2020 gamma die vanaf 1 november 2019 zijn aangeschaft. Deze garantie maakt gebruik van de uitstekende service van het hele netwerk van Ducati dealers, een vakkundig team dat voortdurend wordt opgeleid om elke Ducati motor met dezelfde zorg te kunnen behandelen als die waarmee hij in Borgo Panigale werd ontworpen en gemonteerd.

Voor meer informatie over 4Ever Multistrada kunt u de speciale sectie op de Ducati website raadplegen of contact opnemen met uw lokale dealer.

Je droomDUCATI vind je op www.motoroccasion.nl 



Bron: Motoroccasion.nl

Een stukje historie: TRIUMPH in 1910 - Na 1907 worden er meer dan duizend motoren per jaar gemaakt met een nieuwe 450 cc motorblok. Triumph coureurs Jack Marshall en Freddie Hulbert worden tweede en derde in de eerste TT motorrace van de Isle of Man. Matchless eindigt eerste. In 1910 verdubbelt de line-up met twee nieuwe modellen waarvan een 499 cc TT model met magneetontsteking, een batterij-onsteking niet eens optioneel.. Albert Catt rijdt in zes dagen net meer dan 3000 kilometer met een Triumph Tourist Trophy Roadster. In 1919 verlaat Maurice Schulte het bedrijf na een ruzie met Bettmann. Hij krijgt een genereuze gouden handdruk van 15000 pond mee. Schulte wilde zich niet langer alleen richtten op de tweewielers maar ook op de automobielen. Bettmann niet.
© 2000 - 2024 Motoroccasion