Nieuwsbrief:
Nieuwsbericht
16-02-2024
PremiumMobility uit Mijdrecht met acties tijdens de MOTORbeurs!Deze enthousiaste motorliefhebbers timmeren hard aan de weg en hebben al veel klanten geholpen met mooie jong gebruikte motoren van onder andere Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, KTM, BMW en Triumph. De ruime voorraad bestaat uit een groot aantal prachtige motoren. Zij zijn dé CFMOTO en Voge dealer van midden Nederland en ook kun je er prima terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken.


Speciaal voor de MOTORbeurs Utrecht 2024 heeft PremiumMobility een actie waarbij je, naast 100 euro shoptegoed bij Restyle motorkleding, tot wel 500 euro korting krijgt bij aanschaf van een gebruikte motorfiets.


Alvast kijken of er wat voor je tussen zit? Bekijk het aanbod occasions van PremiumMobility via deze link: https://www.motoroccasion.nl/adressen/dealers/premiummobility-d19999.html

#Motoroccasion #Motorplein #PremiumMobility #MOTORbeursUtrecht #kortingBron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Scheurijzer" betekent: Motorfiets waarmee hard gereden kan worden en die in stilstaande toestand al de indruk wekt tot hoge snelheden in staat te zijn.
© 2000 - 2024 Motoroccasion