Nieuwsbrief:

Pers en nieuws overzicht

Nieuwsbericht
16-03-2020
Winnaar DISTINGUISHED GENTLEMAN’S RIDE neemt Triumph Street Twin in ontvangstOp woensdag 11 maart jongstleden nam Anthony van Haaster bij Triumph-dealer Goedhart Motoren in Bodegraven zijn nieuwe Triumph Street Twin in ontvangst. Anthony had die motorfiets gewonnen met zijn deelname aan de Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) 2019, die op 29 september 2019 plaatsvond. De gelukkige winnaar nam deel in de (wereldwijd toegankelijke) categorie Gentlefolk. Hij verzamelde alle badges en werd uiteindelijk getrokken uit alle deelnemers en inzamelaars voor het goede doel.

Uit handen van Triumph-dealer Goedhart Motoren in Bodegraven ontving Anthony zijn (eerste) Triumph. “Ik was al twee jaar aan het sparen voor een nieuwe motor en gelukkiger dan met deze Street Twin kun je me niet maken! Ik denk dat ik hem nooit meer wegdoe, want dit verhaal is té mooi om waar te zijn. Dit jaar rijd ik natuurlijk weer mee, maar dit keer op een motor van hoofdsponsor Triumph Motorcycles. Maar voor het zover is, ga ik mijn Street Twin nog customizen, zodat hij uniek en helemaal naar mijn smaak is.”
Behalve Anthony van Haaster op zijn nieuwe Street Twin hopen we ook dit jaar weer op veel andere deelnemers aan de Distinguished Gentleman’s Ride, die in 2020 plaatsvindt op 27 september.
Meer info: https://www.triumphmotorcycles.nl/over-triumph/distinguished-gentlemans-ride

Je droomTRIUMPH nog niet gevonden? De beste koop vind je op www.motoroccasion.nl

#Triumph #StreetTwin #DGR #motoroccasion #motorkopen #motornieuws

Bron: Motoroccasion.nl

Wist u dat: In de motortaal "Wandelende nieren" betekent: Door het schudden van de motorfiets kunnen de nieren loskomen in het weefsel. Een probleem dat dankzij de sterk verbeterde kwalitieit van vering en demping op moderne motorfietsen praktisch niet meer voorkomt. Door het dragen van een niergordel kan worden voorkomen dat de nieren gaan wandelen.
© 2000 - 2020 Motoroccasion