Nieuwsbrief:

APRILIA  RS 660 - 2023

Garantie: Ja
Nieuw
Tribute
aprilia - rs-660
aprilia - rs-660
aprilia - rs-660
aprilia - rs-660
aprilia - rs-660
aprilia - rs-660
aprilia - rs-660
aprilia - rs-660
aprilia - rs-660
aprilia - rs-660
aprilia - rs-660
aprilia - rs-660
aprilia - rs-660
aprilia - rs-660
aprilia - rs-660
aprilia - rs-660
aprilia - rs-660
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

Nu bij RN-Motoren op voorraad:

Let op: getoonde accessoires (zoals sportieve duoseat cover) zijn optioneel! 
De Aprilia RS660 Tribute edition.
Alles wat de V4 te bieden heeft maar dan in het klein!

Licht, wendbaar, genoeg vermogen en vooral heel veel plezier. Dat zijn de steekwoorden die het beste bij deze motorfiets passen!

PURE APRILIA-PERSOONLIJKHEID

Om de grenzen voor zijn categorie te verleggen is de RS 660 gebaseerd op de winnaarskennis van Aprilia. Het hoogwaardige chassis met zijn unieke lichtgewicht aluminium frame- en swingarm constructie die de gewichtsverdeling optimaliseert zorgt voor een waar dynamische rijervaring.

ONTWORPEN VOOR DE TOEKOMST
De sportieve persoonlijkheid en eigentijdse lijnen van de RS 660 maken overal diepe indruk en brengen de winnende race-ervaring van Aprilia op de weg. Het unieke ontwerp geeft vorm aan een compacte, lichtgewicht motorfiets, met slanke lijnen en perfecte handelbaarheid. De hoge stabiliteit bij hoge snelheden is een garantie voor een leuke en plezierige rijervaring.

EEN NIEUWE RIJERVARING
De zitpositie is zorgvuldig ontworpen voor comfort op de weg en de ideale verdeling van het gewicht aan de voorkant. De perfect uitgebalanceerde posities van het zadel, de voetsteunen en het clip-on stuur boven de kroonplaat, verzekeren een dynamische rijpositie. Voeg hieraan de keuze toe uit vijf voorgeprogrammeerde rij modi voor verschillende circuit- en wegomstandigheden en je hebt alle ingrediënten voor een sensationele rijervaring bij de hand.

APRC SYSTEM
Het APRC-systeem is een geavanceerde elektronische besturingsoplossing afkomstig uit de racerij en verfijnd voor gebruik op de weg. Het is een totaalpakket om de dagelijkse veiligheid op de weg en betere prestaties op het circuit te garanderen. De RS 660 kan beschikken over het laatste APRC (Aprilia Performance Ride Control) elektronicapakket. Dit geavanceerde zes-assige traagheidsnavigatiesysteem gebruikt interne gyroscopen en versnellingssensoren om in real time de status van de motor ten opzichte van de weg te begrijpen en onmiddellijk aan te passen om de prestaties en veiligheid te verbeteren

Het APRC-pakket van RS 660 omvat:
– ATC: Aprilia Traction Control, aanpasbare tractiecontrole gebaseerd op nauwkeurige hoogperformante bedieningslogica.
– AWC: Aprilia Wheelie Control
-ACC: Aprilia Cruise Control die uw ingestelde snelheid handhaaft zonder dat u de gashendel hoeft aan te raken.
– AQS: Aprilia Quick Shift, een elektronisch schakelsysteem voor extreem snel schakelen zonder gasvermindering of gebruik van de koppeling.

Het bevat ook een terugschakelfunctie om zonder ontkoppelen terug te schakelen. Optioneel is ook een software beschikbaar voor de implementatie van een terugschakelpatroon zonder onderdelenvervanging.


– AEB: Aprilia Engine Brake, voor de controle van de motorrem bij het sluiten van de gasklep.
– AEM: Aprilia Engine Map, met een reeks van verschillende mappings voor het aanpassen van de vermogensafgifte van de motor en het karakter.
– ABS: met bochtenfunctionaliteit en 3 instelbare niveaus






Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
RN Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: MOTO GUZZI in 1964 - De jaren 60 brachten belangrijke veranderingen binnen het bedrijf. Met eerst de dood van Giorgio Parodi in 1955 en later die van Carlo Guzzi in 1964, gecombineerd met de diepe crisis die de motorbranche raakt in die periode, werd Moto Guzzi overgenomen door SEIMM. Het bedrijf concentreerde zich op hoofdzakelijk op lichtgewichtmachines zoals de bromfietsen Dingo en Trotter om aan de grote vraag van jonge mensen te voldoen. Om dit imago te keren en weer de Moto Guzzi hartstocht op te laten leven start men de ontwikkeling van een nieuwe 90 graden V-Twinmotor die door Carcano wordt ontworpen en die het symbool van Moto Guzzi van vandaag zou worden.
© 2000 - 2024 Motoroccasion