Nieuwsbrief:

APRILIA  RSV 4 FACTORY - 2021

Garantie: Ja
Nieuw
.
aprilia - rsv-4-factory
aprilia - rsv-4-factory
aprilia - rsv-4-factory
aprilia - rsv-4-factory
aprilia - rsv-4-factory
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Nieuw: Ja

Wij zijn weer geopend voor spontaan bezoek! Dat betekent dat u zonder afspraak langs kunt komen voor het bezichtigen van een motorfiets.
Wilt u proefrijden op een van onze motoren? Neem contact met ons op via 0228-564000 of stuur een email naar verkoop@niwa.nl.

De vernieuwde Aprilia RSV4 Factory 2021!

Beide versies van de RSV4 hebben een nieuw ontwerp met geïntegreerde winglets in de kuip, vernieuwde elektronica en ergonomie en, last but not least, een vernieuwd 1.099 cc V4-motorblok. 20 cc meer dan de 1.077 waar de RSV4 het tot nu toe mee moest doen en daarmee is de RSV4 dan ook de meest krachtige motor ooit gebouwd door Aprilia. Ondanks de aanpassingen die gedaan zijn om te voldoen aan de Euro 5-emissienorm heeft het meer koppel gekregen en behoudt het blok zijn maximale vermogen van 217 pk, mede dankzij het nieuwe uitlaatsysteem.

De ‘gewone’ RSV4 is alleen beschikbaar in de kleurstelling Dark Losail waarbij de RSV4 Factory in de twee kleurenschema’s te verkrijgen is; Aprilia Black en Lava Red. Hoewel beide versies worden aangedreven door dezelfde V4-motor, zijn ze te onderscheiden in de standaarduitrusting, waarbij de Factory voorzien is van gesmede aluminium velgen, het semi-actieve Öhlins Smart EC 2.0-ophangsysteem en Brembo Stylema remklauwen.

NIWA Motoren bestaat al meer dan 20 jaar en is dé absolute Suzuki en KTM specialist van het noorden.

Voor zowel nieuwe als gebruikte motoren van alle merken bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij ruilen uw motorfiets graag in, bovendien is inruil van uw auto ook mogelijk.

Interesse in deze motorfiets ? Neem contact met ons op via 0228-564000 of stuur een email naar verkoop@niwa.nl
Opties en Accessoires:
6 Rijmodi, ABS, APRC, Engine brake control, Nieuwe LED Koplamp met DRL, Nieuwe lichtgewicht achterbrug, nieuwe TFT display, Ride by Wire, Traction control, Wheelie control
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
NIWA Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Buffel" betekent: Zware motorfiets, gemaakt om comfortabel lange afstanden mee af te leggen. Door de uitrusting met koffers en accessoires oogt de motor als een buffel. De Honda GL 1500ASP Aspencade, Honda ST 100 Pan European en de Suzuki GSX 1100G zijn goede voorbeelden van buffels.
© 2000 - 2021 Motoroccasion