Nieuwsbrief:

APRILIA  RSV MILLE - 2000

Garantie: Ja
40316 Km
Wit
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Merk model: Aprilia RSV mille
Bouwjaar: 2000
Kilometerstand: 40316
Kleur: Wit

Bij deze doen wij onze aprilia RSV mille circuitmotor in de verkoop. 
De motor is afgelopen winter door ons volledig nagekeken en in orde gemaakt. Dit was in principe de reserve motor voor als er met onze andere circuit-machine iets zou gebeuren. Echter is deze motor niet ingezet maar staat in principe wel startklaar. Het enige wat nog moet gebeuren is het monteren van een kuipruit. (moet nog besteld worden en kun je dus zelf kiezen wat je erop wilt gaan zetten)

De motor is voorzien van een 2002 kuipset en tank. De poliester kuip is vrij van valschade en heeft een goede pasvorm. De reclame die erop staat is allen gestickerd en kan desgewenst verwijderd / aangepast worden. Verder is de motor voorzien van snelgas, verstelbare hendels, valprotectie op de assen, een stille uitlaatdemper waarmee je zeker geen problemen hebt met geluid, een Ohlins achterschokdemper en progressieve binnenveren in de voorpoten. De Dunlop sportsmart TT bandenset is amper gebruikt.

Let op deze motor is met een export document van het NL kenteken. Ideaal dan hoef je hem ook niet te schorsen en elk jaar €25,- te betalen.
De motor wordt voor € 2750,- geleverd incl extra wielenset met zo goed als nieuwe regenbanden en met paddockstand dan heb je een complete machine en kun je gelijk door naar het circuit.
 •  

  FINANCIERING
  Financiering van deze motor is mogelijk.
  Voor financieringen werken wij samen met numotorrijden en findiovoormotor.

  INRUIL
  Inruil van een nette goed onderhouden motor is mogelijk tegen handelsprijzen.

  ACCESSOIRES
  Zoekt u navigatie, communicatie, acculaders, sloten, onderhoudsmiddelen erbij? Deze kunnen wij leveren vanuit voorraad en hierin adviseren wij u graag.

  BEZICHTIGEN
  Wilt u een motor komen bezichtigen?
  Maak bij voorkeur vooraf een afspraak!

  Wanneer u een afspraak maakt om een motorvoertuig te komen bezichtigen betekent dit NIET dat wij een motorvoertuig voor u reserveren! Wie het eerst komt wie het eerst maalt.*

  OPENINGSTIJDEN

  Maandag: op afspraak
  Dinsdag: op afspraak
  Woensdag: op afspraak
  Donderdag: op afspraak
  ——————————
  Vrijdag: 09.00 – 17.00
  Zaterdag: 09.00- 17.00

  CONTACTGEGEVENS
  Adres: 
  Moesdijk 15
                 6004 AX Weert
  Tel:      +31 614 101 567
  Mail:   info@dezwartmotoren.nl
  KvK:   61375438
  BTW:  NL002322076B39

  Klantgerichte motorzaak

  Wij zijn een klantgerichte motorzaak waar elke motorrijder zich thuis voelt. Klantgerichte service met Passie! Wij bieden aan een wisselend aanbod van motor occasions, service en onderhoud. Ook kunt bij ons terecht voor nieuwe/gebruikte motoronderdelen.

   

  Aprilia
  de Zwart Motoren is Authorized service point van het merk Aprilia. Dit betekent dat wij een door Aprilia erkend reparateur zijn. Wij beschikken over alle specifieke kennis, gereedschappen en apparatuur om uw Aprilia volledig te onderhouden. Voor nieuwe Aprilia motorfietsen, onderdelen, modificaties, updates, accessoires, merchandise en garantieclaims kunt u bij ons terecht. Wij leveren veel OEM Aprilia onderdelen direct uit voorraad.

  * Lees voor de aankoop van een occasion onze voorwaarden aankoop motoroccasions & algemene voorwaarden

Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
De Zwart Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Overal" betekent: De overal is een motorpak dat over de kleding (overall=over alles) wordt gedragen. De strakzittende lederen overal is vooral populair bij de berijders van snelle wegmotorfietsen en een onmisbaar kledingsstuk voor de wegracecoureur. Voor het rijden in de regen bestaan kunststof regenoverals.
© 2000 - 2020 Motoroccasion