Nieuwsbrief:

APRILIA  RSV MILLE - 2004

Garantie: Ja
20896 Km
Zilver
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
aprilia - rsv-mille
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Merk model: Aprilia RSV mille 
Bouwjaar: 2004
Kilometerstand: 20896
Kleur: Zilver

Prachtige en goede RSV mille model 2003 en eerste toelating 18 mei 2004. Let op dit is niet te vergelijken met de eerste mille's aangezien dit 2003 model het NG blok eronder heeft. Een compleet andere versnellingsbak zorgt voor een veel beter rijdende motor.

Het exemplaar dat wij hier aanbieden hebben we gekocht met een defecte startkoppeling.
WIj hebben de motor vervolgens een onderhoudsbeurt gegeven en een nieuwe startkoppeling gemonteerd. De voorband is nieuw (Michelin) en de achterband is zo goed als nieuw (Michelin). De kettingset is nog niet zo lang geleden vervangen en er komt een nieuwe accu in bij aflevering. Kortom deze Aprilia is technisch tiptop in orde en kan er weer een lange tijd tegenaan!

Optisch zijn er her en der kleine gebruikerssporen welke niet storend zijn. De 2 ergste hebben we op de foto's hebben vastgelegd. Een veeg links op de onderkuip en wat barstjes in het koplampglas (dit is een vaker voorkomend fenomeen).

Kortom een stoere en vooral technisch goede Aprilia RSV mille met niet te veel kilometers op de klok en een algehele nette staat. 

 • FINANCIERING
  Financiering van deze motor is mogelijk.
  Voor financieringen werken wij samen met numotorrijden en findiovoormotor.

  INRUIL
  Inruil van een nette goed onderhouden motor is mogelijk tegen handelsprijzen.

  ACCESSOIRES
  Zoekt u navigatie, communicatie, acculaders, sloten, onderhoudsmiddelen erbij? Deze kunnen wij leveren vanuit voorraad en hierin adviseren wij u graag.

  BEZICHTIGEN
  Wilt u een motor komen bezichtigen?
  Maak bij voorkeur vooraf een afspraak!
  Wanneer u een afspraak maakt om een motorvoertuig te komen bezichtigen betekent dit NIET dat wij een motorvoertuig voor u reserveren! Wie het eerst komt wie het eerst maalt.*

  OPENINGSTIJDEN
  Maandag: op afspraak
  Dinsdag: op afspraak
  Woensdag: op afspraak
  Donderdag: op afspraak
  ——————————
  Vrijdag: 09.00 – 17.00
  Zaterdag: 09.00- 17.00

  CONTACTGEGEVENS
  Adres: 
  Moesdijk 15
                 6004 AX Weert
  Tel:      +31 614 101 567
  Mail:   info@dezwartmotoren.nl
  KvK:   61375438
  BTW:  NL002322076B39

  Klantgerichte motorzaak
  Wij zijn een klantgerichte motorzaak waar elke motorrijder zich thuis voelt. Klantgerichte service met Passie! Wij bieden aan een wisselend aanbod van motor occasions, service en onderhoud. Ook kunt bij ons terecht voor nieuwe/gebruikte motoronderdelen.
   
  Aprilia
  de Zwart Motoren is Authorized service point van het merk Aprilia. Dit betekent dat wij een door Aprilia erkend reparateur zijn. Wij beschikken over alle specifieke kennis, gereedschappen en apparatuur om uw Aprilia volledig te onderhouden. Voor nieuwe Aprilia motorfietsen, onderdelen, modificaties, updates, accessoires, merchandise en garantieclaims kunt u bij ons terecht. Wij leveren veel OEM Aprilia onderdelen direct uit voorraad.
  * Lees voor de aankoop van een occasion onze voorwaarden aankoop motoroccasions & algemene voorwaarden


Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
De Zwart Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "GoldWing" betekent: De GL1000 GoldWing van Honda betekende een sensatie toen hij in oktober 1974 werd geïntroduceerd op de IFMA-motorshow in Keulen. Niet alleen door zijn massieve uitstraling en enorm gewicht van 260 kilogram, maar ook door de watergekoelde viercilinder Moxermotor en andere technische bijzonderheden, zoals een tank die onder het zadel is geplaatst. De motorfiets heeft een reputatie verworven als betrouwbare,comfortabele en soepele toerbuffel. Er bestaat waarschijnlijk geen andere motorfiets waarover de meningen zo verdeeld zijn. ‘You hate it or you love it’, zeggen de Engelsen; een middenweg bestaat niet. GoldWinghaters spraken al snel over de Lead Wing (de loden vleugel). Aan de andere kant zijn er motorrijders die bij de GoldWïng zweren, getuige de vele (grote) clubs die momenteel rond dit merk bestaan. Vooral in de Verenigde Staten werd de GoldWing binnen korte tijd een doorslaand succes. Hoe dan ook, de GoldWing is de motorfiets met de meeste (ongunstig klinkende) bijnamen uit de geschiedenis van de motorfiets, zoals: halve auto, Scania en touringcar op twee wielen. Door de jaren heen werd de motorfiets voortdurend verbeterd. De huidige GoldWing heeft een zescilinder krachtbron en is de meest luxueuze toerfiets die te koop is.
© 2000 - 2021 Motoroccasion