Nieuwsbrief:

APRILIA  RSV MILLE R - 2004

Garantie: Ja
32698 Km
Oranje / Grijs
aprilia - rsv-mille-r
aprilia - rsv-mille-r
aprilia - rsv-mille-r
aprilia - rsv-mille-r
aprilia - rsv-mille-r
aprilia - rsv-mille-r
aprilia - rsv-mille-r
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
HET IS TOCH ALTIJD EEN DROOM OP EEN APRILIA TE RIJDEN ! DAT IS NU MOGELIJK MET DEZE ZEER NETTE RSV 1000R MILLE UITVOERING.
6 MAANDEN BOVAG GARANTIE.
  • MVM Motoren is off Kawasaki dealer - Suzuki dealer - Het Suzuki V-Strom center voor Nederland en het adres voor U gebruikte motor met een keuze uit 150 motoren met garantie tot wel 24 maanden.

    Tevens zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland met wel een keuze uit 45 motoren . Zie MOTORVERHUUR.NL

Opties en Accessoires:
Mono Kapje, Originele uitlaat, Sportuitlaat
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
MVM Motoren Soesterberg
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: TRIUMPH in 1965 - De BSA Group huurt in 1965 consultants McKinsey & Company in om de structuren om BSA en Triumph in kaart te brengen en zodoende de productielijnen en gerelateerde processen te stroomlijnen. Het rapport geeft ook een overzicht van de situatie in Amerika, de grootste afzetmarkt van Triumph met 60%. Het resultaat geeft een advies tot integratie van de beide merken. Eric Turner besluit dat de verkoopdoelen niet in elkaars lijn liggen en legt het advies naast zich neer. Vanaf dat moment laat hij zich volledig leiden door zijn accountants voor wat betreft het stellen van doelen in plaats van het betrekken van advies vanuit dealers en distributeurs.
© 2000 - 2021 Motoroccasion