Nieuwsbrief:

APRILIA  RX 125 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Zwart / rood
aprilia - rx-125
aprilia - rx-125
aprilia - rx-125
aprilia - rx-125
aprilia - rx-125
aprilia - rx-125
aprilia - rx-125
aprilia - rx-125
aprilia - rx-125
aprilia - rx-125
aprilia - rx-125
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Prijs
van €4.799,--
Financiering ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.
Bouwjaar
NIEUW  op bestelling
Kilometerstand
1km
kleur
zwart/ rood
Motor
125cc 1-cilinder A1 gschikt
Transmissie
Schakel
Opties/specificaties

Bestemd voor de sportiefste en meest veeleisende jonge rijders

De Aprilia RX 125 is de nieuwste held van Aprilia's fortuinlijke off-road-competitiegeschiedenis: een sterke, over de jaren opgebouwde reputatie, dankzij lichte en performante motorfietsen die leuk zijn voor het dagelijkse gebruik op de weg en op de zwaarste stukken off-road. Een authentieke Aprilia-motorfiets, vernieuwd qua ontwerp, uitrusting en krachtbron die elke rijder intense emoties zal weten te geven.

Rijwielgedeelte

Voor de veiligheid vertrouwt de Aprilia RX op geavanceerde ophangingen en een remsysteem van het hoogste niveau met ABS, dat grote kracht, uitstekend modulatie, meer veiligheid en hogere efficiëntie garandeert.
Veiligheid

De RX heeft twee indrukwekkende wave remschijven, van 260 mm voor en 220 mm achter die duidelijk naar de racewereld verwijzen. De wielen hebben typische off-road-maten en zijn geschoeid met banden met speciale profielblokken die op elk terrein grip en absolute controle verzekeren.

Technologie

Aprilia heeft de RX van een geavanceerde digitaal dashboard voorzien. Naast de meest gebruikelijke functies vinden we op het multifunctionele digitale dashboard ook het ritlogboek met de mogelijkheid om de maximumsnelheid en de afgelegde kilometers van de rit weer te geven.


Deze motor wordt bij ons afgeleverd inclusief: afleverbeurt, te naamstellen, 2 originele sleutels, volle tank en 24 maanden garantie.

De 1000km beurt bieden wij aan voor € 50,-- exlcusief materiaal

 

  • Voor een bezichtiging bel TEL: 030-6622646 om teleurstellingen te voorkomen.

    Een bezichtingsafspraak is geen reservering. Mocht de twee-wieler eerder verkocht worden dan zullen we u hiervan op de hoogte stellen.

    Proefritten mogelijk bij droog weer en de intentie tot aankoop.

    Pels Motoren is een RDW erkend bedrijf en volwaardig BOVAG-lid. Wij zijn dealer van diverse merken en hebben een compleet ingerichte werkplaats waarin wij het reparatie en onderhoud doen van alle merken Motoren, Motorscooters en scooters. Bij ons gekocht of niet wij staan graag voor u klaar.

    Al onze gebruikte motorvoertuigen worden voor de VASTE PRIJS!! standaard geleverd inclusief de 12 maanden wettelijke product garantie en 12 maanden BOVAG-garantie, tenzij anders aangegeven, tevens krijgen de motorvoertuigen een algehele controle / onderhoudsbeurt volgens schema.

    Voor meer informatie belt u 030-6622646

    Met vriendelijke groet,

    Pels Motoren
    Gessel 1
    3454MZ De Meern Utrecht

    Officieel motordealer van: Aprilia, MotoGuzzi en Benelli

    www.pelsmotoren.nl

    De Meern, ligt centraal gelegen tegen UTRECHT aan bij de kruising van de A12 en A2. Op 20 minuten rijden van AMSTERDAM , 30/40 minuten rijden van DEN HAAG en ROTTERDAM.


Opties en Accessoires:
ABS




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Pels Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: INDIAN MOTORCYCLE in 2013 - Een nieuw tijdperk van Indian Motorcycle is geboren, te beginnen met het onthullen van de Thunder Stroke 111 motor op de Daytona Bike Week in maart van 2013 en de onthulling van de 2014 Indian Chief bij de Sturgis Motorcycle Rally in augustus.
© 2000 - 2024 Motoroccasion