Nieuwsbrief:

APRILIA  SR GT 200 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Diverse
aprilia - sr-gt-200
aprilia - sr-gt-200
aprilia - sr-gt-200
aprilia - sr-gt-200
aprilia - sr-gt-200
aprilia - sr-gt-200
aprilia - sr-gt-200
aprilia - sr-gt-200
aprilia - sr-gt-200
aprilia - sr-gt-200
aprilia - sr-gt-200
aprilia - sr-gt-200
aprilia - sr-gt-200
aprilia - sr-gt-200
aprilia - sr-gt-200
aprilia - sr-gt-200
aprilia - sr-gt-200
aprilia - sr-gt-200
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Prijs
€ 4.899,-- inclusief BTW en BPM SR 200 GT
€ 4.999,-- inclusief BTW en BPM SR 200 GT sport
Financiering ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.
Bouwjaar
nieuw
Kilometerstand
1km
kleur
diverse kleuren
Motor
174cc 4-takt injectie
Transmissie
automaat
Opties/specificaties

De scooter met het Aprilia-DNA

Bij de Aprilia SR GT 200 / Sport is de verwijzing naar de wereld van de motorfietsen nog sterker dankzij het ontwerp, het rijgevoel en de hele hoge waarden waarmee hij aan de top van zijn categorie staat. Een mix van kracht en veelzijdigheid die probleemloos elke situatie in de stedelijke context trotseert: kuilen, tramsporen, putdeksels of kinderkopjes, altijd met behoud van de wegligging en de hele hoge prestaties. De moderne Euro 5-motor, een 174 cc i-Get ééncilinder, is de finishing touch om de stad mee te veroveren.

i-Get 200 motor

De i-Get 200 motor met Start&Stop-systeem RISS is de drijvende kracht achter deze nog beter presterende versie van de SR GT. Een temperament dat nog eens wordt versterkt door de nieuwe aluminium cilinder met Nikasil coating, een van de motorfietsen afkomstige oplossing die het brandstofverbruik optimaliseert.

Een agressievere stijl

De speciale Sport-uitvoering is met de satijn kleuren Street Gold, Iridium Grey en Red Raceway nog duidelijker geïnspireerd op de typische liveries van Aprilia's sportmotoren. Dit zijn perfecte matches voor de rood gelakte velgen en het tweekleurige zwart-grijze zadel met rode stiksels. De letters Aprilia zijn aangebracht op de zilvergrijze voetsteunen, terwijl de middentunnel en de zijkappen in matzwart zijn uitgevoerd, met bijpassende handgrepen voor de passagier. Tot slot vinden we op de zijkanten van de kuip de grote "a" van Aprilia.
 

Deze motorscooter hebben wij op voorraad staan en wordt bij ons afgeleverd inclusief: afleverbeurt, volle tank, te naamstellen, 24 maanden garantie, 24 maanden pechhulp EUROPA en de 1000km beurt bieden wij aan voor € 60,-- exclusief materiaal.

 


  • Voor een bezichtiging bel TEL: 030-6622646 om teleurstellingen te voorkomen.

    Een bezichtingsafspraak is geen reservering. Mocht de twee-wieler eerder verkocht worden dan zullen we u hiervan op de hoogte stellen.

    Proefritten mogelijk bij droog weer en de intentie tot aankoop.

    Pels Motoren is een RDW erkend bedrijf en volwaardig BOVAG-lid. Wij zijn dealer van diverse merken en hebben een compleet ingerichte werkplaats waarin wij het reparatie en onderhoud doen van alle merken Motoren, Motorscooters en scooters. Bij ons gekocht of niet wij staan graag voor u klaar.

    Al onze gebruikte motorvoertuigen worden voor de VASTE PRIJS!! standaard geleverd inclusief de 12 maanden wettelijke product garantie en 12 maanden BOVAG-garantie, tenzij anders aangegeven, tevens krijgen de motorvoertuigen een algehele controle / onderhoudsbeurt volgens schema.

    Voor meer informatie belt u 030-6622646

    Met vriendelijke groet,

    Pels Motoren
    Gessel 1
    3454MZ De Meern Utrecht

    Officieel motordealer van: Aprilia, MotoGuzzi en Benelli

    www.pelsmotoren.nl

    De Meern, ligt centraal gelegen tegen UTRECHT aan bij de kruising van de A12 en A2. Op 20 minuten rijden van AMSTERDAM , 30/40 minuten rijden van DEN HAAG en ROTTERDAM.


Opties en Accessoires:
ABS, Automaat, LED dagrij verlichting, Middenbok, opbergruimte, Smoke windscherm




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Pels Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: YAMAHA in 2002 - In 2002 is de voor Europa vernieuwde YZF-R6 op de Intermot in München te zien met brandstofinjectie en "ram-air" luchtinlaatsysteem.
© 2000 - 2024 Motoroccasion