Nieuwsbrief:

APRILIA  TUAREG 660 - 2024

€ 13.299,- € 13.799,-
Garantie: Ja
Nieuw
Black / Sand
aprilia - tuareg-660
aprilia - tuareg-660
aprilia - tuareg-660
aprilia - tuareg-660
aprilia - tuareg-660
aprilia - tuareg-660
aprilia - tuareg-660
aprilia - tuareg-660
aprilia - tuareg-660
aprilia - tuareg-660
aprilia - tuareg-660
aprilia - tuareg-660
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Tuareg 660 met €500 voordeel of €750 aan accessoires

Begin het seizoen goed met voordeel op de Tuareg 660, de enduro van Aprilia met best in class technologie.

Profiteer in april van €500 voordeel op de aanschafprijs, of €750 voordeel op originele accessoires bij aanschaf van een Tuareg 660 uit voorraad. 

UIT VOORRAAD LEVERBAAR!!

NIEUWE KLEURSTELLING 2024!! voorzien van rood Frame!!

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

Technische oplossingen ontworpen voor prestaties en sensatie

In een industrie die minder gericht is op off-road rijden, baant de Tuareg 660 een nieuw pad, met topprestaties onder alle omstandigheden en een authentieke avontuurlijke uitrusting.
Dat is de magie van het Aprilia 660 platform - licht, slim, uitgebreid en formidabel efficiënt. Een nieuw ontwerp geeft u maximale controle over asfalt en onverhard terrein, of u nu zit of staat, met onderscheidende technische oplossingen die tegemoetkomen aan uw wens om te verkennen.

Leverbare kleuren:


- Atreides Black
- Vanyon Sand

Nieuwe aanpak, zelfde 660 karakter

De paralleltwin levert  een maximumvermogen van 80 pk, een piekkoppel van 70 Nm en een sterk verbeterde curve voor het lage en middelhoge toerengebied. Het carter verkleint de verticale voetafdruk, wat een bodemvrijheid van meer dan 240 mm en een zithoogte van minder dan 860 mm oplevert.

APRC-TECHNOLOGIE

Pure off-road prestaties, sportieve technologie

Vier rijmodi, waarvan twee aanpasbaar (één speciaal voor off-roadrijden). ABS kan op beide wielen of alleen op de achterwielen worden uitgeschakeld. Volledig APRC-systeem met tractiecontrole, cruisecontrol, motormapping en motorremmen. Allemaal toegankelijk via het goed zichtbare 5 TFT-display.

LICHTGEWICHT

Volledige uitrusting voor minimaal gewicht

Met een drooggewicht van slechts 187 kg zet de Tuareg 660 een benchmark in de industrie voor lichtheid. Aprilia's ingenieurs hebben er elke gram uitgeperst en tegelijkertijd de motor alle benodigdheden meegegeven voor avontuur, te beginnen met de royale 18-liter brandstoftank.
Minder gewicht = meer plezier!


APRILIA FRAME EN OPHANGING

Het gevoel dat het verschil maakt

De Tuareg 660 is trouw aan de Aprilia-chassistraditie - die synoniem staat voor uitmuntendheid . Zijn nieuwe stalen buizenframe, gekoppeld aan aluminium steunen die op zes punten met de motor zijn verbonden, met een wielbasis van iets meer dan 1500 mm stelt de Tuareg 660 in staat een zorgvuldige gewichtsverdeling en een uitstekende massacentralisatie te bereiken.

 


  • Voor een bezichtiging bel TEL: 030-6622646 om teleurstellingen te voorkomen.

    Een bezichtingsafspraak is geen reservering. Mocht de twee-wieler eerder verkocht worden dan zullen we u hiervan op de hoogte stellen.

    Proefritten mogelijk bij droog weer en de intentie tot aankoop.

    Pels Motoren is een RDW erkend bedrijf en volwaardig BOVAG-lid. Wij zijn dealer van diverse merken en hebben een compleet ingerichte werkplaats waarin wij het reparatie en onderhoud doen van alle merken Motoren, Motorscooters en scooters. Bij ons gekocht of niet wij staan graag voor u klaar.

    Al onze gebruikte motorvoertuigen worden voor de VASTE PRIJS!! standaard geleverd inclusief de 12 maanden wettelijke product garantie en 12 maanden BOVAG-garantie, tenzij anders aangegeven, tevens krijgen de motorvoertuigen een algehele controle / onderhoudsbeurt volgens schema.

    Voor meer informatie belt u 030-6622646

    Met vriendelijke groet,

    Pels Motoren
    Gessel 1
    3454MZ De Meern Utrecht

    Officieel motordealer van: Aprilia, MotoGuzzi en Benelli

    www.pelsmotoren.nl

    De Meern, ligt centraal gelegen tegen UTRECHT aan bij de kruising van de A12 en A2. Op 20 minuten rijden van AMSTERDAM , 30/40 minuten rijden van DEN HAAG en ROTTERDAM.


Opties en Accessoires:
35 KW mogelijk, ABS, ASR, Cruisecontrol, handkappen, LED dagrij verlichting, Zijstandaard




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Pels Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Kameel" betekent: Motorfiets met een slechte wegligging. Ook wordt wel gesproken van een dweil.
© 2000 - 2024 Motoroccasion