Nieuwsbrief:

APRILIA  TUAREG 660 - 2023

Garantie: Ja
11392 Km
INDACO TAGELMUS
aprilia - tuareg-660
aprilia - tuareg-660
aprilia - tuareg-660
aprilia - tuareg-660
aprilia - tuareg-660
aprilia - tuareg-660
aprilia - tuareg-660
aprilia - tuareg-660
aprilia - tuareg-660
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2023

Met resterende fabrieksgarantie. Het betreft een BTW-motorfiets.

De getoonde prijs is inclusief afleverkosten. Goedhart Motoren selecteert zijn occasions altijd met uiterste zorg, hierdoor garanderen wij dat onze occasions altijd in perfecte staat zijn. Een occasion bij Goedhart Motoren is voorzien van minimaal 12 maanden garantie en wordt afgeleverd met een uitgebreide servicebeurt. Daarbij worden ook slijtagedelen gecontroleerd en indien nodig vervangen. Naast alle occasions heeft Goedhart Motoren ook altijd meer dan 200 nieuwe motoren op voorraad.
Informeer bij onze verkoopafdeling naar de beschikbaarheid.

Goedhart Motoren is officieel dealer van: Aprilia, Ducati, Honda, Husqvarna, Kawasaki, Bimota, KTM, Moto-Guzzi, Suzuki, Triumph, Vespa, Yamaha en Piaggio.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Goedhart Motoren
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: KAWASAKI in 1972 - De overzeese verkoop van de Z1 wordt gestart (900 cc). Een wat minder brute versie, de Z2 (750 cc) wordt het jaar daarop geïntroduceerd. De Z1, met 's werelds eerste luchtgekoelde DOHC vier-in-lijn blok, is op het moment van introductie de meest krachtige motorfiets die er te koop is. Onder de codenaam 'New York Steak' is er in het geheim vijf jaar aan gewerkt. De verkoop neemt dan ook een enorme vlucht waarbij ook de Z2 in Japan een enorme populariteit geniet. Overzees heerst de Z1 jaren onder het predikaat ' King of Motorcycles'. In Japan wordt de Z2 door motorbladen als nummer 1 gekozen. De Z mythe is geboren.
© 2000 - 2024 Motoroccasion