Nieuwsbrief:

BENELLI  LEONCINO 125 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Wit
benelli - leoncino-125
benelli - leoncino-125
benelli - leoncino-125
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

Leoncino 125: Pure style & fun

Stijl en plezier gebundeld in een wendbare, gemakkelijk te berijden en moderne motor.  De Leoncino 125 is ook een motorfiets die ontworpen is voor nieuwkomers in de wereld van de tweewielers, die garant staat voor maximaal gebruiksgemak en wendbaarheid op de weg, en die vanaf het begin opwindende ritten biedt. 

FULL-LED RONDOM

VLOEISTOFGEKOELD

DIGITAAL LCD-DASHBOARD

CBS (COMBINED BRAKING SYSTEM)

Leoncino 125 Features
Krachtige motor

De Leoncino 125 beschikt over de nieuwe watergekoelde monocilinder van Benelli, met een vermogen van 12,8 pk (9,4kW) en 10Nm.

Design

De Leoncino 125 is opnieuw ontworpen door het Centro Stile van Benelli. Hierdoor wordt het traditionele 'Scrambler' design gecombineerd met de stijl en technologie van hedendaagse motoren.

LCD-display

Net zoals de andere modellen in de Leoncino familie, is de Leoncino 125 uitgerust met een LCD-display. Het moderne scherm maakt het mogelijk om alle informatie in één oogopslag af te lezen.    

  • Wij zijn dé Benelli dealer van noord Nederland!

    Bij Arnold's Motorshop vind je jouw toekomstige motor of elektrische scooter! We hebben een continu wisselend aanbod van gebruikte en nieuwe motoren en scooters. In onze showroom vindt je het meest actuele aanbod, het kan dus zijn dat de motor die je hier ziet wellicht net aan je neus voorbij is gegaan. Bel ons daarom altijd om even te checken of de motor er nog staat, of scheur zo snel mogelijk langs onze showroom! Vragen naar de laagste prijs hebben we geen tijd voor en zullen we niet beantwoorden.

    Hebben we je interesse gewekt?  Kom rustig langs in onze winkel en showroom en laat je verrassen door ons aanbod voertuigen, kleding en accessoires.

    Uiteraard is inruil mogelijk.

    Bovag en RDW erkend. Op al onze verkopen zijn de Bovag voorwaarden van troepassing. 

    Proefrit maken? Dit kan bij intentie tot aanschaf en uiteraard bij een droog wegdek.

    Al onze prijzen zijn all-in*!

    Standaard afleverpakket (gratis*):
    - Kleine onderhoudsbeurt
    - Kosten op naam zetten
    - Volle tank benzine
    - 12 maanden Bovag garantie*

    Premium afleverpakket (€ 399,00):
    - Grote onderhoudsbeurt conform eisen fabrikant aan kilometerstand
    - Kosten op naam zetten
    - Volle tank benzine
    - 12 maanden Bovag garantie*



    We zijn te vinden in Kolham.
    Arnold's Motorshop
    A. Plesmanlaan 11
    9615 TJ Kolham
    www.arnolds-motorshop.nl  /  info@arnolds-motorshop.nl
    0598-371043 (ook voor whatsapp berichten!)

    * tenzij nadrukkelijk anders aangegeven


Opties en Accessoires:
Meerdere opties mogelijk, vraag naar de mogelijkheden




Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Arnolds Motorshop
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 1960 - Harley-Davidson participeerde met een 50/50 aandeel met het Varees bedrijf Aermacchi. Door een grote belangstelling in the U.S.A. voor snelle en lichte sportmodellen werd het voor Amerika’s grootste fabrikant duidelijk snel te moeten reageren op dit gat in de modellenlijn om hun marktaandeel te behouden. De samenwerking met Aermacchi verliep succesvol waarbij steeds meer produkten de Atlantische oceaan over staken. Op het einde van 1960 vergrootte Harley-Davidson haar aandeel en werd hierdoor eigenaar van het Italiaanse merk. Op dat moment produceerde men al voor 75% voor de Amerikaanse markt. Hieronder ook een, nu wereldberoemde, motorscooter, de 'Topper'. Deze was uitgerust met een trekkoord startmechanisme die u wellicht kent van de grasmaaier.
© 2000 - 2024 Motoroccasion